Deu dones parlen de la seva experiència a Fundació Surt per empoderar-se

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Fundació Surt Font: Fundació Surt
Fundació Surt Font: Fundació Surt

Deu dones parlen de la seva experiència a Fundació Surt per empoderar-se

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Fundació Surt ha recollit l’experiència de deu dones per tal de donar visibilitat al seu procés d’empoderament en el dia a dia en una campanya amb el lema 'Guanyem la vida, ens empoderem'.

Per aquest motiu des de Fundació Surt han desenvolupat unes càpsules de testimonis sobre l’empoderament que es publicaran a finals d’any. En aquestes càpsules, diverses dones parlen en primera persona sobre la seva experiència de com empoderar-se ha transformat la seves vides.

Des de la fundació acompanyen diàriament a dones en aquest procés d’empoderament a través d’eines com Obrint Portes, el programa de Reincorporació al Treball, el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, Sororitat Trans* o la Xarxa de Mentores, ajudant-les en aspectes com la presa de decisions de segons la seva trajectòria de vida o l’autonomia.

Sobre Fundació Surt

És una entitat d’acció social que treballa pels drets econòmics, socials i culturals de les dones. Una entitat compromesa amb valors com l’equitat de gènere, la inclusió, la solidaritat i la transformació social que vol eradicar les discriminacions per raó de sexe, i assolir així una societat amb equitat de gènere.

L’empoderament és un dels eixos d’activitat de Fundació Surt, que aplica amb el seu propi mètode, un model holístic que diferencia l’entitat i ajuda en la construcció de capacitats i competències de les dones i la seva capacitat per construir el seu futur.

Afegeix un comentari nou