A Girona, regals amb valors

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

A Girona, regals amb valors

FCVS

Resum: 

Coincidint amb les festes de Nadal, Càritas de Girona ha obert una botiga solidària per a la venda de productes d'alt valor social.

Ecosol, l'empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona, ha obert una botiga solidària per donar a conèixer i augmentar les vendes dels productes que fabriquen entitats i empreses de l'economia social. L'establiment es troba a Girona, a l'avinguda Jaume I núm. 5, i estarà obert fins al 10 de gener, de les 10 del matí a les 8 del vespre.

'Aquest Nadal, regals amb valor' és el lema que Ecosol ha considerat que resumeix la intenció de la iniciativa, per aconseguir que durant el Nadal s’adquireixin productes de gran valor social a preus accessibles. S'hi poden comprar bosses fetes a mà amb saques reciclades de cafè, de Coffe Center; bicicletes de passeig, infantils, de muntanya i plegables outlet, muntades pels treballadors d'Ecosol; així mateix, s'hi pot trobar bijuteria i complements nadalencs de la Fundació Ramon Noguera.

La clientela hi trobarà, a més, el Happy Coffee, un espai acollidor i distès per prendre un te o un cafè tranquil·lament. La degustació serà gratuïta per a totes aquelles persones que realitzin compres superiors a 25€. També s’hi pot veure una exposició i venda de pintures del mestre Alfredo Juárez. Aquest donarà un percentatge del preu de les obres que es venguin als projectes de Càritas de Girona.

Ecosol, economia solidària

Ecosol, economia solidària, és l’empresa de Càritas Diocesana de Girona que treballa per a la inserció laboral de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral. L'empresa enfocada al mercat ordinari, amb criteris de qualitat en serveis i gestió, però centrada en el desenvolupament sostenible, econòmic i social.

Ecosol desenvolupa quatre línies de negoci: serveis de neteja i manteniment integral d’edificis, muntatge, reparació, servei de venda i lloguer de bicicletes, gestió de magatzems i distribució d'aliments i recollida de roba de segona mà en conveni amb Roba Amiga

Durant l’any 2015 Ecosol ha contractat més de 100 persones, el 70% de les quals amb contractes d’inserció i el 30% restants amb contracte per obra o servei determinats.

Afegeix un comentari nou