I Premi Josep M. Pañella i Mora

 Font:
Font:

I Premi Josep M. Pañella i Mora

Resum: 

La Fundació La Vinya, convoca el “I Premi Josep M. Pañella i Mora” per a treballs de recerca en Acció Social realitzats per estudiants de Batxillerat i compta amb el suport d'ESADE i Cristianisme i Justícia.

El premi vol fer memòria d’en Josep M. Pañella i Mora, jesuïta, que va destacar pel seu treball en el camp de l'acció social. Va impulsar des del primer moment la Fundació la Vinya, i també va promoure el naixement d'Arrels Fundació. Alternava l'acció directa en aquestes entitats, amb la reflexió i l'examen sobre les causes de la pobresa. El seu llegat és un testimoniatge de proximitat a les persones que han quedat al marge de la nostra societat.

Finalitat del Premi

El premi té per finalitat despertar en la població més jove l’interès per la reflexió crítica sobre el camp social des de dues possibles vessants:

- la reflexió de la realitat social i les causes de la injustícia
- l’estudi d’alternatives constructives des del món de la cooperació i l’associacionisme.

El termini de presentació de treballs finalitza el 31 de maig de 2013 i la ressolució es farà pública durant la primera quinzena del mes d'octubre de 2013.

Consulta les bases

La Fundació la Vinya d’Acció Social neix l’any 2008 amb la missió d’acompanyar les persones més desafavorides dels barris de Bellvitge i el Gornal de la ciutat de L’Hospitalet vers una vida més lliure i plena.

Afegeix un comentari nou