Inscripcions obertes per participar en la cursa 'En marxa per la paràlisi cerebral'

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Suport Tercer Sector
La cursa és una iniciativa promoguda per la Federació de la Paràlisi Cerebral i de la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT). Font: FEPCCAT. Font: FEPCCAT
La cursa és una iniciativa promoguda per la Federació de la Paràlisi Cerebral i de la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT). Font: FEPCCAT.
Alex Roca i els germans Otero i Arús són els protagonistes del cartell d'enguany. Font: FEPCCAT. Font: FEPCCAT
Alex Roca i els germans Otero i Arús són els protagonistes del cartell d'enguany. Font: FEPCCAT.

Inscripcions obertes per participar en la cursa 'En marxa per la paràlisi cerebral'

Autor/a: 
Suport Tercer Sector
Suport Tercer Sector

Resum: 

L'esdeveniment, organitzat per la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), se celebrarà el diumenge 8 d'octubre i enguany comptarà amb el lema 'Posa't en marxa i trenca els límits'.

Un any més, arriba la cursa solidària 'En marxa per la paràlisi cerebral', una iniciativa impulsada per la FEPCCAT des de ja fa onze edicions en el marc de la festa major del Districte de Les Corts de Barcelona. La vetllada, que arrencarà i finalitzarà a l'avinguda de Sant Ramon Nonat, va néixer amb l'objectiu de mostrar solidaritat i suport a les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.

L'esdeveniment es dirigeix a persones de totes les edats, amb discapacitat o sense. Les inscripcions per participar-hi estaran obertes fins al 5 d'octubre i compten amb un preu de tres euros per a persones amb discapacitat i infants i joves sense discapacitat. Pel que fa a les persones sense discapacitat, el preu de la inscripció és de cinc euros.

La presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle, destaca el caràcter festiu i inclusiu de la cursa: "És una activitat oberta a tota la ciutadania i, en aquest sentit, també persegueix els objectius de la festa major, que són els de teixir comunitat, millorar la cohesió social i, en general, celebrar que any rere any ens podem trobar".

Batlle també subratlla la importància de sensibilitzar al conjunt de la societat sobre la realitat de la paràlisi cerebral i de mostrar les capacitats del col·lectiu: "La lluita per la inclusió encara té molt camí per recórrer, però aquesta cursa serveix per posicionar-nos i fer-nos més visibles".

Els protagonistes del cartell d'aquesta edició són l'esportista amb paràlisi cerebral i divulgador Alex Roca i els germans Pol i Carla Otero, participants en la cursa des de fa anys. En l'acte de presentació de la jornada, tots ells van mostrar la seva il·lusió per formar part de l'esdeveniment com a cares visibles i agents de conscienciació de la discapacitat.

Respecte a la participació prevista, limitada a 2.500 participants i 100 voluntaris, la presidenta de la FEPCCAT es mostra optimista en aconseguir el màxim d'assistència, ja que, assenyala, el ritme d'inscripcions és millor que l'any passat. La cursa solidària, a més, compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació del Futbol Club Barcelona, el Departament de Drets Socials i la Diputació de Barcelona.

Afegeix un comentari nou