Inscripcions obertes per participar a la segona edició de Persianes amb Ànima

Grup ATRA
Autor/a: 
Grup ATRA
 Font: Kike Planelles
“Persianes amb ànima” és un projecte comunitari de creació artística col·laborativa que promou la inclusió social i laboral de dones en situació de vulnerabilitat social.
 Font: Kike Planelles
Les participants aprenen, a través de l’art urbà, una nova professió que els pot obrir les portes al món laboral i que permet enderrocar estereotips.
 Font: Kike Planelles
Igualtat, inclusió social, inserció laboral, patrimoni cultural i medi ambient van de la mà en la realització d’uns tallers transformadors de les persones i de l’espai.

Inscripcions obertes per participar a la segona edició de Persianes amb Ànima

Autor/a: 
Grup ATRA
Grup ATRA

Resum: 

El proper 19 de gener el projecte de reinserció social i laboral 'Persianes amb Ànima' comença la seva segona edició.

'Persianes amb Ànima' és un projecte d'ATRA Associació que busca, a través de l'art urbà, obrir noves portes al mercat professional a dones que es troben en situació de vulnerabilitat social.

Tres noves artistes participaran com a formadores d’aquesta segona edició de 'Persianes amb Ànima' que a més comptarà amb mentories especialitzades realitzades per altres professionals del món de l’art. En paraules de Blanca Olivares, coordinadora del projecte, “una nova oportunitat per seguir explorant les múltiples possibilitats que ofereix l’art urbà com a altaveu per agitar consciències i sensibilitzar, com a forma de vehicular experiències i sentirs”.

El projecte es desenvoluparà en 3 grans blocs. D'una banda la formació teòrica i pràctica, de la mà de diverses artistes, les participants aprendran diferents tècniques i eines que s’utilitzen en la restauració i pintura de persianes, posant en pràctica els coneixements apresos mitjançant sortides i activitats. També es treballarà la creació de xarxa i comunitat, generant vincles i establint col·laboracions i sinèrgies. El projecte clourà amb la pintura de persianes de diversos negocis i locals del barri de Gràcia de Barcelona.

La formació teòrica i pràctica començarà el 19 de gener de 2023 i durarà fins al mes de juny. Es realitzarà tots el dijous de 16.15 h a 18.15 h al Servei Prelaboral Salut Mental Gràcia. Per a més informació i inscripcions es pot contactar al correu electrònic paretsambanima@grupatra.org o trucant al telèfon 93 237 68 24.

Afegeix un comentari nou