Jornada sobre discapacitat i les TIC

Jornada sobre discapacitat i les TIC

Resum: 

Es tracta d'una trobada de reflexió i debat on es publicarà un estudi sobre discapacitat i les TIC elaborat per l'Observatori de la Discapacitat Física (ODF).

Sota el lema #di_capacidad. Les TIC al servei de les persones, el proper 17 de novembre de 2015, a les 17.30, l’Observatori de la Discapacitat celebrarà el seu primer any de vida organitzant un acte públic per posar en valor i donar a conèixer la tasca realitzada fins ara.

La jornada se celebrarà al CaixaForum Barcelona i es faran públics els resultats d’un estudi sobre Discapacitat i TIC’s impulsat per l’ODF i realitzat per GESOP, amb el suport de la Fundación Vodafone España i COCEMFE CATALUNYA.

L'acte està adreçat a persones, entitats, institucions i empreses d'arreu de Catalunya vinculades a l'àmbit de la discapacitat. La trobada ofereix la possibilitat de visibilitzar, debatre i reflexionar sobre la discapacitat, per promoure una societat més respectuosa amb les diferències i amb els drets del col·lectiu.

Més enllà de la presentació de l'estudi, els assistents també podran gaudir de:

  • Ponències i taules rodones sobre la situació actual i els reptes de futur de l'àmbit de les persones amb discapacitat.

  • Presentació de l'app's 'EsAccesible', que valora l'accessibilitat física dels espais facilitant els desplaçaments de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

  • Un reconeixement públic dels valors de solidaritat i altruisme a través del lliurament del I Premi Ricard Vaccaro a l`Ètica i Compromís Social.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir ja poden fer la inscripció a la jornada.

Per a més informació podeu accedir al web de l'Observatori.

Afegeix un comentari nou