L’hort solidari rehabilita persones en risc social

 Font:
Font:

L’hort solidari rehabilita persones en risc social

Resum: 

L’Associació Antisida de Lleida demana recolzament per seguir amb l’hort solidari. Un projecte que facilita l’accés a la formació i al treball a persones amb problemes d’inserció socio-laboral.

Les habilitats sociolaborals de les persones que fa temps que no treballen, sovint es veuen deteriorades. L’hort solidari, vol acompanyar i recolzar a aquestes persones en el seu procés de rehabilitació. La iniciativa ofereix formació i possibilitats d’inserció laboral als col·lectius amb més problemes d’inserció socio-laboral.

Gràcies a l’hort, des de setembre de 2012, s’ha donat feina a vuit usuaris de l’Associació, dels quals, quatre ja han trobat feina fora de l’entitat gràcies a la formació hortofructícola que van rebre. A més a més, una cinquantena de famílies amb pocs recursos han rebut verdures i hortalisses de l’hort gratuïtament.

Els 3.000 euros que es volen recollir a través d'un web de microdonacions serviran per seguir amb el projecte de l’hort solidari i aniran íntegrament destinats a continuar ajudant en la integració socio-laboral de persones amb problemes d’inserció. També es podrà seguir oferint verdures de l’hort a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

Afegeix un comentari nou