La festa del ‘Posa’t la Gorra’ a Barcelona arriba a la 17a edició

FCVS
17a edició del 'Posa't la Gorra' Font: AFANOC
La festa és un altaveu per reivindicar la igualtat i els drets dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies.
Imatge de l'edició del 2016 del 'Posa't la Gorra' Font: AFANOC
El parc de la Ciutadella acollirà els diferents actes de la jornada i també la lectura del manifest de l'entitat.

La festa del ‘Posa’t la Gorra’ a Barcelona arriba a la 17a edició

FCVS

Resum: 

El Parc de la Ciutadella acollirà, el proper 16 de desembre, la campanya de sensibilització en solidaritat dels infants i adolescents que pateixen càncer amb l'objectiu d'aconseguir una festa oberta a tothom.

El Parc de la Ciutadella de Barcelona serà, el proper dissabte 16 de desembre de 10.30 a 14 h, l'escenari de la festa 'Posa't la Gorra' organitzada per l'AFANOC. La 17a edició serà un espai per reivindicar la igualtat dels infants i adolescents amb càncer i la importància de les lleis que ajuden als pares i mares que viuen aquesta situació.

El 'Posa't la Gorra' d'engany té com a principal novetat que serà d'accés gratuït i lliure per a tothom per tal d'aconseguir ampliar la participació. Per això es trasllada la celebració del recinte del Zoo al Parc de la Ciutadella, on es podrà gaudir de més música, animacions, tallers i a la vegada conèixer la tasca de l'entitat.

L'espai de la Cascada Monumental del recinte serà el nucli central de la jornada i comptarà amb un escenari on tindran lloc les actuacions musicals, l'animació i la lectura del Manifest d'AFANOC a càrrec d'un infant o adolescent amb càncer acompanyat pels representants institucionals i la junta d'AFANOC. La festa també comptarà amb una cercavila de gegants i capgrossos, batucades, actuacions de castellers, entre d'altres.

La campanya, que va començar l'any 2001, l'objectiu de sensibilitzar a la societat que aquests infants no són pas diferents dels altres i que amb acompanyament a les famílies es pot fer front a aquesta situació difícil. A més, representa la primera font de recursos de les accions que duu a terme l'entitat.

La gorra, el símbol de la festa

La gorra seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i indispensable per participar de les activitats. Amb un preu de 7 euros, la gorra inclou l'entrada gratuïta al Zoo de Barcelona pels infants fins als 11 anys i pels socis del Super 3, o d'un 50% de descompte pels majors de 12 anys.

Les persones que ho desitgin podran adquirir-la a totes les seus d'AFANOC i a diversos punts de venda distribuïts per Barcelona i rodalies. També de manera online.

Afegeix un comentari nou