La Creu Roja lluita contra la crisi amb 'kits' de suport social

La Creu Roja lluita contra la crisi amb 'kits' de suport social

Resum: 

El repartiment d’aliments i productes bàsics com bolquers ha augmentat des de l’estiu. L’atur és un dels problemes de fons que fa que cada vegada més famílies necessitin ajuda

Els voluntaris de la Creu Roja que participen en el repartiment d’aliments i productes d’higiene bàsica han notat un increment de la feina en els últims mesos, especialment a partir de Setmana Santa i sobretot des de l’estiu. Cada vegada hi ha més famílies que s’adrecen a la Creu Roja, sobretot a causa de la crisi, que es perfila com un problema de fons. Això fa que cada vegada hi hagi famílies més diverses que necessiten l’ajuda i només un determinat perfil de gent, com era habitual.

Ara la Creu Roja reparteix uns kits de suport social que serveixen com a reforç dels productes que es reparteixen habitualment. Aquests paquets ofereixen productes diversos: des dels destinats a l’alimentació i la higiene dels nadons fins a l’alimentació familiar.

Aquest Nadal la Creu Roja de l’Hospitalet ha decidit substituit l’habitual recollida de joguines per una recollida d’aliments, prioritzant les necessitats de les famílies a qui atén.

Tot i l’empitjorament de la situació arrel de la crisi, la Creu Roja té ara prop de 1.000 voluntaris més a tot Catalunya que l’any passat.

www.creuroja.org

Afegeix un comentari nou