La FCVS presenta el Marketplace en el Col·legi de Periodistes

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La FCVS presenta el Marketplace en el Col·legi de Periodistes

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

El Marketplace 11/11/11 s’emmarca dins la celebració de l’Any Europeu del Voluntariat i també dins el 2n Congrés Europeu del Voluntariat organitzat per la Generalitat de Catalunya.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el primer Marketplace de Catalunya de cara al proper mes de novembre. L’acte es farà el dia 11/11/11 al Museu Marítim de Barcelona i servirà per commemorar l’Any Europeu del Voluntariat que se celebra aquest 2011.

La iniciativa s’ha presentat en roda de premsa amb la presència de la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Violant Cervera, la presidenta de la FCVS, Francina Alsina, i el director de l’Àrea d’Acció Social de la Fundació La Caixa, Josep Ollé.

Emmarcat en el 2n Congrés Europeu del Voluntariat

El Marketplace 11/11/11 s’emmarca en el 2n Congrés Europeu del Voluntariat, organitzat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. La directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Violant Cervera, ha remarcat la voluntat, tant de la Generalitat com de la FCVS, d’unificar esforços i celebrar conjuntament el Marketplace i el Congrés Europeu de Voluntariat. De manera que el Congrés se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre essent el dia 11, el dia dedicat al Marketplace. “Bona part de la temàtica del congrés serà entorn al parteneriat seguint la línea del Marketplace”, ha assegurat Cervera.

Pioners a Catalunya

La idea del Marketplace neix a Europa, concretament a Holanda, i d’allà s’ha anat extenent a diferents països. El valor afegit del Marketplace 11/11/11 és que es tracta del primer esdevenimnet d’aquestes característiques que s’organitza a Catalunya i també que “en aquest cas es tracta d’una iniciativa que neix del món de les entitats socials i no pas de l’empresa, com acostuma a ser habitual en les fires d’aquestes característiques”, explica la presidenta de la FCVS.

Projectes de col·laboració i Networking

L’objectiu del Marketplace és promoure la col·laboració entre el món empresarial i el món del voluntariat, afavorint la posada en marxa de projectes conjunts entre empreses i entitats i creant l’espai idoni per al networking, és a dir, per establir una xarxa de contactes que permeti posar en marxa nous projectes de col·laboració. “El Marketplace és un punt d'inflexió en la confiança entre les empreses i el món del voluntariat”, assegura Francina Alsina.

El Marketplace comptarà amb dos grans espais diferenciats: Una fira on s’exposaran projectes de col·laboració entre empreses i entitats que ja estan en marxa acutalment, i un espai d’intercanvi i networking que permeti el contacte entre empreses i entitats per posar en marxa projectes de col·laboració en un futur.

GALERIA FOTOGRÀFICA: http://www.flickr.com/photos

FITXA TÈCNICA

Dia: 11/11/11
Hora: de 10 a 18h
Lloc: Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim

Organitza:Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb el suport del Departament de Benestar i Família de la Generalitat i la Fundació La Caixa

Web: www.marketplace.voluntaris.cat

Afegeix un comentari nou