La Fira de Consum Responsable torna a Plaça de Catalunya

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
La Fira de Consum Responsable celebra la seva quarta edició. Font: Ajuntament de Barcelona
La Fira de Consum Responsable celebra la seva quarta edició. Font: Ajuntament de Barcelona
Al voltant de 60 entitats i empreses socials mostraran un ampli ventall d’ofertes  Font: Ajuntament de Barcelona
Al voltant de 60 entitats i empreses socials mostraran un ampli ventall d’ofertes Font: Ajuntament de Barcelona

La Fira de Consum Responsable torna a Plaça de Catalunya

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

La mostra d’iniciatives de l’Economia Social i Solidària romandrà oberta fins al 4 de gener del 2019.

La IV Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària arriba un any més farcida de propostes de tot tipus per Nadal. En total, quinze dies de mostra on la ciutadania podrà conèixer l’existència de productes, serveis i activitats d’entitats socials i d’empreses que promouen un consum de proximitat i fan possible una economia social i solidària amb voluntat transformadora. Des del divendres 21 de desembre fins al 4 de gener del 2019, tothom qui vulgui podrà apropar-se a la Plaça de Catalunya per conèixer aquestes alternatives al model socioeconòmic actual.

Al voltant de 60 entitats i empreses socials mostraran un ampli ventall d’ofertes en alimentació, roba, cultura, llibres, comunicació, finances ètiques, salut i altres. La Fira s’ubicarà a la corona exterior de la plaça i romandrà oberta d’11 a 20.30h, excepte els dies de Nadal, San Esteve i Cap d’Any, que tancarà. Els projectes que s’hi presentaran impulsen una economia de proximitat, arrelada als barris, districtes i a la ciutat.

A més, una de les novetats és la sèrie d’activitats dinamitzadores organitzades a l’Espai Consum Responsable, una carpa escenari on hi haurà activitats de reflexió i debat, actuacions musicals i de públic familiar, de sensibilització i promoció del consum responsable per a tota la ciutadania. Sota el nom ‘Altaveu d’iniciatives per un consum responsable’, es donarà veu en un espai de format micro-obert a diferents projectes i s’acolliran petites presentacions de 10 a 15 minuts de 18 a 19h.

El Mercat Social hi participa!

El Mercat Social participarà en aquesta Fira que pretén omplir el Nadal d’economia social i solidària. La botiga en línia de productes i serveis d’entitats socials sortirà al carrer per difondre la compra social que millora la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc. La plataforma de caràcter social és una iniciativa que ha posat en marxa la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Afegeix un comentari nou