La Fundació Cassià Just recapta 10.861€ amb la seva campanya “Carmanyola Solidària per la Justícia Social”

Fundació Cassià Just - Cuina Justa
Autor/a: 
Laura Tomé - Responsable de Comunicació
 Font: Fundació Cassià Just
Font: Fundació Cassià Just

La Fundació Cassià Just recapta 10.861€ amb la seva campanya “Carmanyola Solidària per la Justícia Social”

Autor/a: 
Laura Tomé - Responsable de Comunicació
Fundació Cassià Just - Cuina Justa

Resum: 

La Fundació Cassià Just, a través de Cuina Justa, l’empresa de economía Social Cuina Justa ubicats a Sant Boi del LLobregat, va iniciar a principis de novembre una campanya per la Justícia Social.

Gràcies a l'esforç de molts particulars i empreses col·laboradores com La Vanguardia, SBT, AutoBeltran, Areas, Probike, Carnia, entre molts més, i figures públiques com Carme Ruscadella, Ada Parella o els actors Octavi Pujades o Ivan Massague que van compartir en les seves xarxes socials, la Fundació a recaptar 10.861€ per impulsar la Justícia Social amb la seva carmanyola solidària, fent entrega de 481 unitats.

La col·laboració les persones i empreses, compromeses i responsables a ajudat a sostenir part dels 350 llocs de feina de la Fundació i mantenir l'elaboració de menjar social per als nens en situació de vulnerabilitat de les escoles.

La Fundació Cassià Just/ Cuina Justa a conseqüència de la crisi de la COVID-19 ha reduït considerablement els seus serveis, el que ha provocat una gran reducció de l'activitat a les seves cuines, i dels serveis que ofereix de gestió de cuines empresarials o escolars on es produeix part del seu benefici, elaboracions de menús diaris i de productes destinats a la restauració i càterings.

Fins ara la Fundació Cassià Just amb 25 anys d'experiència, mitjançant la seva empresa d'economia social Cuina Justa, ha donat feina a 350 treballadors, una gran part dels quals pateixen una malaltia mental i/o estan risc d'exclusió social. Però l'aturada econòmica, ha portat a una situació d'ERTO de molts dels seus treballadors, a més d'una important demanda d'alimentació social.

Des de la Fundació Cassià Just es continua lluitant per la Justícia Social i per l'acompanyament dels seus treballadors i per l'elaboració de menjar per als més vulnerables. Es per això que encara que l'enviament de la carmanyola no està operatiu, es pot continuar col·laborant amb aportacions econòmiques via Bizum amb el codi 01276 o transferència bancaria ES71 1491 0001 2420 8056 0119 i seguir fent front a les pèrdues produïdes per la Covid19.

Afegeix un comentari nou