La Fundació Salut Alta vol recaptar 3.000 euros amb la campanya #espaiXacompanyar

FCVS
Cartell de la campanya de microdonacions #espaiXacompanyar Font: Fundació Salut Alta
La Fundació Salut Alta vol apropar el seu model d'acompanyament a infants a través de la nova campanya
Imatge d'infants usuaris de la Fundació Salut Alta Font: Fundació Salut Alta
La Fundació Salut Alta centra la seva acció a ajudar en el desenvolupament de la població del barri La Salut de Badalona

La Fundació Salut Alta vol recaptar 3.000 euros amb la campanya #espaiXacompanyar

FCVS

Resum: 

L’entitat badalonina engega una nova campanya de microdonacions econòmiques per impulsar l’acompanyament, un element essencial de la tasca socioeducativa que duen a terme.

Per tercer any consecutiu, la Fundació Salut Alta se suma al moviment #GivingTuesday amb la campanya de microdonacions econòmiques #espaiXacompanyar, que tindrà lloc del 15 al 30 de novembre.

Amb aquesta campanya l’entitat es proposa l’objectiu d’aconseguir 3.000 € per fer créixer un espai essencial a la Fundació: l’espai per acompanyar. D’aquesta manera, la Fundació vol donar a conèixer el procés d’acompanyament que segueixen, així com la possibilitat de col·laborar en diversos àmbits d’aquesta actuació.

A banda de les donacions econòmiques, l'entitat ha posat en marxa una pàgina web amb tota la informació de la iniciativa, així com els materials promocionals. A més, cada dia s'aniran publicant càpsules de vídeo a les xarxes socials on es descobrirà "què és acompanyar" per persones conegudes com ara Òscar Dalmau, Judit Neddermann o Gemma Nierga. Finalment, i tenint com a data clau el dia del #GivingTuesday, es farà una acció presencial a la ciutat de Badalona juntament amb altres entitats.

L’acompanyament: essencial, transversal i universal

La Fundació Salut Alta centra la seva acció a ajudar en el desenvolupament de la població del barri La Salut de Badalona a través de l’educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades.

L'organització vol remarcar la importància de marcar-nos objectius i tenir gent al voltant que ens acompanyi per treballar-los i aconseguir-los. Algú que ens ofereixi eines, recursos, temps o, simplement, que ens doni un impuls per potenciar les pròpies capacitats. A Salut Alta aquestes persones són els educadors i educadores, que cada setmana, acompanyen a més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri La Salut de Badalona.

Afegeix un comentari nou