“La gent gran també va de colònies!”, la campanya de micromecenatge de la Fundació La Vinya

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“La gent gran també va de colònies!”, la campanya de micromecenatge de la Fundació La Vinya

FCVS

Resum: 

La campanya pretén aconseguir fons per tal de subvencionar algunes de les places de les colònies que realitzen cada estiu per a la gent gran dels barris de Bellvitge i El Gornal.

La Fundació La Vinya ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal d’aconseguir subvencionar algunes de les places de les colònies que realitzen cada estiu per a la gent gran. Aquestes colònies pretenen facilitar que les persones grans, dels barris de Bellvitge i El Gornal, puguin passar una setmana fora durant l'estiu i gaudir també d'unes vacances per sortir de la seva rutina i solitud. D’aquesta manera, a través de diverses activitats, s’ofereix un espai de trobada, de comunicació i d’acompanyament i a la vegada, es fomenten les relacions socials i un entreteniment saludable.

La gent gran, als barris de Bellvitge i Gornal, esdevenen una realitat cada vegada més significativa. Els grups de l’Amistat a Sant Joan Evangelista, de l’Esperança a la Mare de Déu de Bellvitge i de Bons Amics a Santa Maria del Gornal, atenen aquesta realitat a les parròquies. L’any 2015, segons la memòria anual de la Fundació, hi van passar 110 persones que van ser ateses per 25 persones voluntàries.

Les persones destinatàries d’aquestes sortides són persones que tenen greus dificultats socials i/o econòmiques i que generalment viuen soles. Degut a la situació econòmica d’aquestes persones, des de la Fundació La Vinya s’ha establert una fita, aconseguir 2.400 €, per poder comptar amb ajudes per finançar aquesta activitat i becar entre 6 i 8 participants. Normalment hi participen entre 20-30 persones i estan acompanyades per un equip de persones voluntàries.

Pots fer el teu donatiu mitjançant el següent enllaç.

Fundació La Vinya

La Fundació La Vinya va ser promoguda al 2008 per les comunitats parroquials de Bellvitge i Gornal de L’Hospitalet de Llobregat amb la finalitat última de poder estimar i servir millor les persones amb més dificultats dels barris.

La seva missió és “acollir, atendre i acompanyar persones preferentment de Bellvitge-Gornal, amb especial atenció a les més desfavorides, en el seu camí cap a una vida lliure i digna, realitzant accions solidàries amb esperit de servei voluntari i amb l’objectiu de transformar la realitat social dels nostres barris, participant així de l’esperança d’un món més just”.

Afegeix un comentari nou