III Fira d’Economia Solidària

Autor/a: 
Irene Martínez /FCVS
 Font:
Font:

III Fira d’Economia Solidària

Autor/a: 
Irene Martínez /FCVS

Resum: 

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya reuneix una gran diversitat d’experiències i pràctiques d'economia social i solidària.

La tercera edició d’aquesta fira, amb projecció internacional, tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 d’octubre a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Els seus objectius són divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, donar visibilitat al teixit comercial i empresarial solidari, incrementar la consciència de “sector econòmic”, fomentar la cooperació, així com augmentar el nombre de persones i organitzacions compromeses.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones. Entre ells, l’habitatge, l’alimentació, l’oci, el coneixement, el corporativisme, la comercialització justa, la inserció laboral, les assegurances ètiques, l’emprenedoria social, l’educació etc.

Segons els organitzadors, l’economia social i solidària és tota aquella activitat econòmica que es duu a terme sota uns criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi ambient i socialment responsables. Es tracta d’una economia al servei de les persones, basada en la cooperació i el bé comú i regida per principis de transparència i bon govern.

Afegeix un comentari nou