La solidaritat puja al podi del running

migranodearena.org
Autor/a: 
Isabel Parellada
Acord entre migranodearena i la Z Zurich Foundation per promocionar l´esport amb valors Font: La solidaritat es puja a al podi del running
Gràcies a aquesta col·laboració s'espera incrementar un 30% la recaptació benèfica. Font: Fundació migranodarena

La solidaritat puja al podi del running

Autor/a: 
Isabel Parellada
migranodearena.org

Resum: 

Running solidari i sostenibilitat es donen la mà en l'acord signat entre la Z Zurich Foundation i migranodearena.

La setmana passada va ser una gran setmana per a l'esport amb valors. El president i fundador de la Fundació migranodearena, David Levy va anunciar al costat del Vicente Cancio (CEO de Zurich Assegurances Espanya) i del Gary Shaughnessy (President de la Z Zurich Foundation) un acord entre la Z Zurich Foundation i la Fundació migranodearena per mitjà de qual es cerca posicionar les carreres patrocinades per Zurich al nostre país entre les més solidàries d'Europa.

La iniciativa es materialitzarà en un donatiu que la Z Zurich Foundation realitzarà per import igual al 50% dels fons recaptats mitjançant crowdfunding en els reptes solidaris creats en migranodearena associats a les carreres que la companyia patrocina a Espanya (Zurich Marató de Sevilla, Zurich Marató de Barcelona, Zurich Marató de Màlaga i la Zurich Marató de Donostia), així com les diferents carreres de la Dona. En el cas de la Zurich Marató de Barcelona el donatiu de la Z Zurich Foundation anirà destinat a l'Institut Guttman, en el cas de la Zurich Marató de Sevilla, els fons es donaran a l'Associació Down Sevilla.

Gràcies a aquesta col·laboració s'espera incrementar un 30% la recaptació benèfica obtinguda en aquest tipus de proves.

Tal com va dir en Vicent Cancio (CEO de Zurich Assegurances), "amb aquest acord fem un pas al front i ens comprometem a fer d'aquesta societat un món millor, on les persones més necessitades trobin el nostre suport i el de tota la comunitat de runners" .

Des de migranodearena es creu que aquest acord suposa un pas molt important per a la promoció dels reptes esportius a favor d'una causa social entre la comunitat de runners del nostre país i s'agraeix a la Z Zurich Foundation el seu compromís amb l'esport i la solidaritat.

Afegeix un comentari nou