La solidaritat també guanya Maratons

 Font:
Font:

La solidaritat també guanya Maratons

Resum: 

La Fundació Real dreams guanya el premi a la cooperació Institucional que atorga els Premis Zurich Marató

El passat diumenge 15 de març es va celebrar la 37ena edició del Zurich Marató 2015, que va assolir les 19.200 inscripcions i 15.2492 corredors van finalitzar la cursa.

Cal destacar que més de 100 atletes solidaris van completar la Zurich Marató de Barcelona, corrent per una bona causa. Tots ells van recaptar més de 53.700€ a través de micro donatius lliurats a "migranodearena.org". La recaptació es destinarà a diversos projectes socials i solidaris: cooperació internacional, infància, pobresa, exclusió, investigació, ...

En aquesta edició dels Premis Zurich Marató de Barcelona s'ha reconegut l'esforç i el treball de la Fundació Real dreams per haver impulsat la unió entre l'esport i la solidaritat a través de la organització de crowdfunding "migranodearena.org" i haver aconseguit la participació de més de 100 atletes que van mostrar la seva bona forma física i solidària.

La Fundació real dreams col·labora en més de 1000 projectes socials i solidaris, treballant per millorar la qualitat de vida dels col·lectius que més ho necessiten. Centren els seus esforços bàsicament en tres àrees: infància, pobresa i investigació. 


Amb les seves eines innovadores, aconsegueixen recursos per a les ONG:

· Migranodearena.org - crowdfunding solidari

· Donaexcedentes.org - donació de productes

· Cajassolidarias.org - obsequis solidaris

· Campanyes de RSC i voluntariat per a empreses

· Bolsa de Projectes - mecenatge i filantropia

Afegeix un comentari nou