La Trobada de Voluntariat en l'àmbit oncològic celebra 15 anys!

FECEC
Voluntariat oncològic FECEC Font: FECEC
Voluntariat oncològic FECEC Font: FECEC

La Trobada de Voluntariat en l'àmbit oncològic celebra 15 anys!

FECEC

Resum: 

Serà el proper 16 de novembre sota el lema ‘Voluntariat, una manera d’entendre la vida’.

La Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer, FECEC, celebra els seus 15 anys. Serà el proper 16 de novembre sota el lema ‘Voluntariat, una manera d’entendre la vida’. Per a l'entitat s'entèn que la persona voluntària té una actitud davant la vida que va més enllà de la durada del seu voluntariat, i que cal posar el focus en aquesta característica.

L'objectiu d'aquesta jornada és fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntarisi voluntàries que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i reconèixer la seva tasca solidària. L’acte estarà conduït per Ignasi Gaya, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya. A les 10 del matí tindran lloc els parlaments de benvinguda a càrrec del Dr. Ramón Maria Miralles, President de la FECEC i representants de la Conselleria del Departament de Treball, Afer socials i Famílies, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg de la jornada hi haurà diverses xerrades i col·loquis. Una d’elles serà la titulada '¡La felicitat de donar i de donar-se’ a càrrec del Dr. Jose Luís Bimbela, Doctor en Psicologia, Professor, Investigador y Consultor a la Escuela Andaluza de Salud Pública. Posteriorment, tindran lloc dos tallers simultanis titulats ‘El So i el Silenci com a eines de benestar’ i ‘Escolta des de la profunditat’.

El primer anirà a càrrec d’Edgar Tarrés, especialitzat en creació d’experiències i el segon estarà impartit per la Dra. Maria Rufino, Doctora en Psicologia de l’Aprenentatge Humà per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al final de la Trobada hi haurà un petit acte de celebració dels 15 anys.

La data límit d’inscripció és el 8 de novembre a través d’aquest formulari: https://cutt.ly/FegoO5g

  • Voluntariat d’entitats federades a la FECEC: 18 €
  • Voluntariat d’entitats no federades a la FECEC: 25 €

La inscripció inclou assistència, cafè i dinar i s'ha ed fer per transferència bancària al c.c. 2100 0957 70 0200092600 indicant “Trobada Volun- tariat en l’àmbit Oncològic” i nom de l’assistent.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou