La URV celebra la II Cursa Solidària

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La URV celebra la II Cursa Solidària

Resum: 

L'acte esportiu se celebrarà el pròxim 19 d'abril a Tarragona i els fons recaptats es destinaran íntegrament a l'Hort Social de la URV. Les inscripcions seran obertes fins el 18 d'abril. Com abans es formalitzi, més econòmica és!

El Centre de Cooperació per al Desenvolupament "URV Solidària" organitza per segon any consecutiu una cursa solidària per aconseguir fons per a un projecte d'innovació social i, alhora, promoure la implicació de la ciutadania en un esdeveniment esportiu i social.

A l'edició de l'any passat, tots els diners recollits a la cursa van destinar-se al projecte "Horts Socials a la URV", guanyador de la Convocatòria per a Projectes d'Innovació Social. Degut a la bona acollida de la iniciativa, en aquesta edició tots els fons recollits es destinaran íntegrament a aquest mateix projecte. La iniciativa de crear un hort urbà a la Universitat Rovira i Virgili (URV), que ha convertit una àrea en desús en un espai agrourbà per integrar col·lectius vulnerables a través de l'agricultura ecològica, va començar a ser una realitat el passat gener, com explicàvem a xarxanet, i és ara en ple creixement.

La II Cursa Solidària de la URV se celebrarà el matí del diumenge 19 d'abril a Tarragona. S'hi pot participar en una de les 3 modalitats: córrer 10 km individualment, córrer 10 km en parelles (és a dir, 5 km cada integrant) o caminar-ne 5 km. Cada modalitat farà un itinerari específic i sortirà en moments diferents, però el punt de sortida i d'arribada és el mateix. En aquest enllaç es pot consultar el recorregut específic de cada modalitat i els respectius horaris.

La URV Solidària ha facilitat una borsa de corredors per als relleus de 5 km per a aquelles persones que vulguin córrer per parelles però que no en tinguin.

Les inscripcions són obertes fins el dissabte 18 d'abril i es poden formalitzar a través d'aquest enllaç. El preu per participar-hi (que serà d'on provindrà la recaptació econòmica) varia en funció del període en què es faci la inscripció. Fins el 31 de març, el preu és de 12 € en la categoria individual, 20 € en la versió per parelles (10 € per cap) o 5 € si és la modalitat de caminar.

Els dissabtes 21 i 28 de març i 11 d'abril, esportsURV ha organitzat tres dies d'entrenament per a les persones inscrites a la cursa. Per assistir-hi, només cal omplir aquest formulari.

Contingut relacionat

Comencen els preparatius del un hort social de la URV, notícia a xarxanet.org

Afegeix un comentari nou