Migranodearena aconsegueix els 20.000.000€ recaptats a favor de causes socials

Fundació migranodearena
Autor/a: 
Isabel Parellada
 Font: Patricia
La plataforma ha facilitat milers de campanyes solidàries. Font: Migranodearena

Migranodearena aconsegueix els 20.000.000€ recaptats a favor de causes socials

Autor/a: 
Isabel Parellada
Fundació migranodearena

Resum: 

L'any en el qual la fundació celebra el seu 15é aniversari, la plataforma de micromecenatge aconsegueix la fita de 20.000.000€ recaptats a favor de causes socials.

Migranodearena, la plataforma líder en micromecenatge solidari a Espanya anuncia en el seu 15é aniversari la recaptació total de 20.000.000€ des de la seva creació. Aquesta fita representa un compromís continu amb la solidaritat i la capacitat de la plataforma de mobilitzar fons en benefici de nombroses causes socials i mediambientals.

Fundada l'any 2009, migranodearena va ser la primera plataforma de micromecenatge social que va operar a Espanya. Des de llavors ha exercit un paper fonamental en la democratització de la recaptació de fons a Espanya. Al llarg dels seus 15 anys d'existència, la plataforma ha facilitat milers de campanyes solidàries, brindant a individus, organitzacions socials i empreses una via efectiva per a recaptar fons i generar un impacte positiu en la societat.

“Estem emocionats de celebrar aquesta important fita en la nostra història. Mai haviem somiat en arribar tan lluny. Des dels nostres modestos començaments fins a convertir-nos en una plataforma líder en l'àmbit del micromecenatge solidari, migranodearena ha demostrat el poder de la comunitat i la generositat de les persones”, confessa David Levy, president i fundador de migranodearena. “La recaptació de 20.000.000€ és un testimoniatge de l'esperit solidari que impulsa la nostra societat i la confiança que han dipositat en nosaltres al llarg dels anys”, afirma.

L'onada de solidaritat que va desencadenar la pandèmia de la Covid-19 va marcar un abans i un després en la captació de fons del nostre país en general i a la Fundació Migranodearena en particular. Des d'aleshores, la plataforma ha mantingut una línia ascendent en la recaptació de fons, any rere any.

Durant aquest període, Migranodearena ha exercit un paper crucial en mobilitzar recursos per a emergències humanitàries a tot el món, incloent-hi el terratrèmol de Turquia, la guerra d'Ucraïna i el terratrèmol del Marroc, entre altres. Aquesta resposta solidària ha enfortit encara més el compromís de la comunitat i ha demostrat la capacitat de la plataforma per a marcar la diferència en situacions de crisis.

En 2023 migranodearena té previst aconseguir un nou rècord anual recaptant 3.000.000€ en favor de més de 4.000 entitats sense ànim de lucre que col·laboren de manera habitual amb la fundació. Des de projectes d'ajuda humanitària fins a campanyes de recaptació de fons per a recerques mèdiques, educació i conservació del medi ambient configuren una àmplia gamma de causes socials que canalitzen les seves donacions a través de la plataforma, funcionant com una eina versàtil i efectiva per a la creació d'un impacte positiu en el món.

Sobre Migranodearena.org

Migranodearena.org és una eina de micromecenatge social de referència a Espanya que promou la mobilització ciutadana a favor de causes socials. En Migranodearena.org, es connecten persones compromeses, amb causes que necessiten suport. Des de l'any 2009, la plataforma ha recaptat i repartit més de 20 milions d'euros entre més de 4.000 organitzacions socials.

Afegeix un comentari nou