Migranodearena recapta 8 milions per projectes socials en els 10 anys de vida

migranodearena.org
 Font: migranodearena
La plataforma migranodearena.org que va recaptar 1,53 milions per a finalitats benèfiques durant el passat exercici. Foto: migranodearena.org

Migranodearena recapta 8 milions per projectes socials en els 10 anys de vida

migranodearena.org

Resum: 

La VIII edició dels Premis migranodearena.org va guardonar la setmana passada les millors campanyes de crowdfunding social de 2018.

Migranodearena.org, la plataforma de micromecenatge social, ha recaptat 8 M€ en deu anys per finançar projectes socials. La iniciativa, que va néixer el 2009, va lliurar l'1 d'abril els VIII Premis migranodearena.org que reconeixen les millors campanyes de micromecenatge social de 2018.

'Persona més solidària': José Luis López Cabezuelo pel repte solidari “Sevilla-Albacete 679 Km pedalejant sense dormir per investigar el càncer infantil” a favor de l’Associació NEN (Niños Enfermos de Neuroblastoma). Pablo, el fill de José Luis, va ser diagnosticat de neuroblastoma amb només 2 anys i 9 mesos.

'ONG més activa': Associació càncer de Mama Metastàtic pel repte solidari “Temps i esperança pel càncer de mama metastàtic: projecte Cronos-Hope", dirigit a oferir a pacients amb càncer de mama metastàtic l’oportunitat d’un tractament específic segons les alteracions genètiques detectades en el seu tumor.

'Empresa més compromesa': Auxadi pel repte solidari “Torneig Solidari de Futbol Sala Auxadi 2018” a favor d’Aleph-tea, una organització que ajuda a millorar la vida de les persones amb trastorns de l’espectre de l’autisme i a les seves famílies.

També es va lliurar el III Premi 'La causa del mes', impulsat conjuntament per migranodearena.org i Obra Social “La Caixa”. En aquesta ocasió, les organitzacions guanyadores van ser Fundación Síndrome de Dravet, Fundació Josep Carreras, Fundación Aladina, Solidarios sin fronteres, Associació càncer de Mama Metastàsic, Sant Joan de Déu Solidaritat, ACNUR, NouSol, Fundació Fero, Comité de Emergencia, ASPANION i Fundació Pasqual Maragall.

1.100 reptes solidaris

La plataforma migranodearena.org que va recaptar 1,53 milions per a finalitats benèfiques durant el passat exercici, destaca per una potent capacitat de convocatòria que es tradueix en els 1.100 reptes solidaris que acull cada any. En aquest sentit, l’àrea de salut i recerca és la que més campanyes aglutina amb al voltant del 46% de les iniciatives, seguida per l’àmbit de cooperació internacional (26%), la integració i inclusió (10%), ajuda a refugiats (6,6%) i protecció als animals (6,6%).

Afegeix un comentari nou