Aquest estiu Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a les piscines de Catalunya!

FCVS
Cartell del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple Font: FEM
Cartell del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2017
Imatge d'una piscina celebrant la jornada del Mulla't Font: elperiodico.com
Imatge d'una piscina celebrant la jornada del Mulla't
La FEM organitza diverses sessions de cinema a la fresca amb la pel·lícula 100 metros Font: FEM
La FEM organitza diverses sessions de cinema a la fresca amb la pel·lícula 100 metros

Aquest estiu Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a les piscines de Catalunya!

FCVS

Resum: 

La Fundació Esclerosi Múltiple fa una crida de voluntariat per col·laborar a les més de 630 piscines de tot Catalunya per tal de donar protagonisme a la malaltia, moltes vegades invisible.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple se celebrarà el 9 de juliol a més de 630 piscines de Catalunya. La campanya és una activitat de sensibilització i participació que es defineix com un acte simbòlic de solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple en el que, un dia d’estiu, es convida a la població a fer un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya.

Des de fa 24 anys, la Fundació Esclerosi Múltiple celebra aquesta iniciativa amb la voluntat de conscienciar a la població de la importància de continuar lluitant contra aquesta malaltia neurodegenerativa, que afecta actualment 7.000 persones a Catalunya.

Aquest any la FEM destinarà tots els fons recaptats al programa TreballEM, adreçat a fomentar la inserció laboral i l’empoderament de les persones joves amb aquesta malaltia, ja que es calcula que un 43% deixen la feina en els tres anys posteriors al diagnòstic.

Crida de voluntariat

Per tal que el Mulla’t sigui un èxit, des de la Fundació Esclerosi Múltiple està realitzant una crida de voluntariat per tal de donar suport a l’organització i participar en l’acte del dia 9.

Les tasques que portaran a terme les persones voluntàries són: venda del marxandatge de la campanya, inscriure als participants i comptabilitzar els metres nedats i lliurar el diploma corresponent, dinamitzar la jornada animant a tothom perquè a les 12 es llancin simultàniament a l’aigua i sensibilitzar als participants sobre la tasca de la FEM i de la campanya “Mulla’t”.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar com a persones voluntàries hauran d’omplir la fitxa de voluntariat o posar-se en contacte amb la FEM a través del telèfon 93.228.96.99 o per correu electrònic a msancho@fem.es.

El dijous 6 de juliol a les 18.00 hores, hi haurà una reunió informativa de la campanya a la seu de la FEM (Carrer Tamarit, 104).

Col·labora amb els productes oficials de la campanya

A la web oficial de la campanya ja es pot trobar el catàleg amb els articles del Mulla't 2017 que estaran a la venda el mateix dia de l'acte a les diferents piscines adherides a la campanya. Per altra banda, totes aquelles persones que ho desitgin podran adquirir la tovallola de manera online a través de la web de El Mercat Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

A més, i seguint la línia dels anys anteriors, el Mulla’t també estarà present als supermercats durant tot el mes de juliol amb l’oli OleAurum. Per cada ampolla d’oli venuda, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cost afegit pel consumidor. Enguany, també s’ha sumat a la iniciativa La Sirena, que cedirà entre el 29 de juny i el 12 de juliol a la Fundació el 20% del preu d’alguns dels productes que comercialitza.

A més, es podrà col·laborar amb el Mulla’t assistint a una de les sessions de Cinema a la fresca per veure la pel·lícula 100 metros, el film protagonitzat per Dani Rovira i inspirat en la figura d’un afectat d’EM.

Afegeix un comentari nou