Mutua Madrileña convoca nous premis d'ajuda al voluntariat universitari dotats amb 35.000 euros

Fundació Autònoma Solidaria
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Mutua Madrileña convoca nous premis d'ajuda al voluntariat universitari dotats amb 35.000 euros

Fundació Autònoma Solidaria

Resum: 

Els candidats poden presentar el seu projecte fins al 31 d'octubre, quan començarà el procés de selecció de les iniciatives guanyadores.

Què són els premis Mutua Madrileña?

Mutua Madrileña convoca anualment els seus premis al voluntariat universitari. De tots els projectes presentats se'n triaran sis. El primer premi té una dotació de 10.000 euros i els altres cinc, de 5.000 euros. Els projectes presentats han de ser realitzats i duts a terme per estudiants universitaris o graduats des de, com à màxim, fa dos anys. Per ser candidat als premis cal que les iniciatives s'engeguin durant el 2016 o abans del 31 de març del 2017. Els projectes han d'estar vinculats a una federació o una entitat sense ànim de lucre, i presentades i liderades per joves universitaris.

Com han de ser els projectes?

Poden estar dirigits a qualsevol col·lectiu (infància, gent gran, cooperació i desenvolupament...) i ser d'àmbit nacional o internacional, havent-ne justificat la tria, les necessitats detectades i quin serà el paper dels joves universitaris. La valoració dels projectes es fa mitjançant aspectes quantitatius i qualitatius: nombre d'estudiants, durada, antiguitat del projecte, cost, tipus de projectes, millores aconseguides des del seu inici, organització, innovació aconseguida...

Lorenzo Cooklin, director general de la Fundación Mutua Madrileña, és l'impulsor d'aquests premis. Ell afirma que "el compromís dels joves universitaris amb els col·lectius més desfavorits creix cada any. Prova d'això, són les dades que llança l'IV Estudi Sobre Voluntariat Universitari, que acabem de donar a conèixer des de la Fundació, i que posa en relleu que el 62% de les universitats espanyoles va emprendre el curs passat més activitats solidàries que en l'anterior. També ho corrobora el fet que el 94% de les ONG declara que compta amb voluntaris universitaris entre els seus col·laboradors."

Com presentar el projecte?

La data límit de presentació és el pròxim 31 d'octubre via correu electrònic a l'adreça premios@fundacionmutua.es o per We Transfer. El document ha d'incloure una fitxa tècnica predeterminada (es troba al seu web), una descripció del projecte de màxim 10 pàgines, 3 o 4 fotografies il·lustratives, un vídeo de màxim 1 minut resumint i explicant la iniciativa, i documents acreditatius de mínim 3 voluntaris en actiu que també siguin universitaris.

Per tenir més informació i consultar-ne les bases, entra al web dels premis i mira el vídeo que han fet per aquesta edició.

Afegeix un comentari nou