Neix un web d’ofertes de feina d’entitats sorgides durant la pandèmia

FCVS
Autor/a: 
Rubén Escobar
Una auxiliar atén a una persona gran a casa seva. Font: ECAS
Una auxiliar atén a una persona gran a casa seva. Font: ECAS
Dues persones treballant en un hospital. Font: Flickr
Dues persones treballant en un hospital. Font: Flickr

Neix un web d’ofertes de feina d’entitats sorgides durant la pandèmia

Autor/a: 
Rubén Escobar
FCVS

Resum: 

La Taula del Tercer Sector Social crea una plataforma per donar resposta a les necessitats socials durant l’emergència per la Covid-19.

Un web on es reuneixen les ofertes de feina d’entitats socials sorgides arran de la pandèmia. Aquesta és la idea que ha materialitzat la Taula del Tercer Sector de Catalunya, amb la creació de la plataforma www.professionals.tercersector.cat, una borsa de treball en línia del Tercer Sector que actua com a punt de troba entre professionals del sector i entitats per donar resposta a l’emergència per la Covid-19.

En aquest sentit, tant les entitats poden publicar ofertes de feina com els i les professionals poden penjar demandes de l’àmbit social, sociosanitari, educatiu o psicològic. Personal de neteja, auxiliars de gerontologia, educadors/es socials, auxiliars de geriatria... aquestes són algunes de les ofertes que ja s’han publicat a la plataforma.

Algunes entitats com la Fundació Llars de l’Amistat Cheshire, la Fundació AMPANS, la Fundació Estimia o la Fundació Privada Vallès Oriental ja han publicat les seves ofertes de feina. Granollers, Barcelona, Osona, Manresa, Vilablareix, el Garraf o Mollerussa són algunes de les zones on ja s’han detectat les primeres necessitats per reforçar les plantilles d’atenció de residències i entitats.

Una resposta en comú a una demanda col·lectiva

Són moltes les entitats que durant l’emergència sanitària han fet crides en diversos àmbits per trobar professionals que supleixin baixes o reforcin els equips per atendre als usuaris i usuàries afectats per la pandèmia del coronavirus. A més, paral·lelament hi ha moltes persones que s’han quedat sense feina i que estan a disposició per prestar els seus serveis en aquells projectes que més ho necessiten.

La Taula del Tercer Sector de Catalunya, doncs, ha donat resposta a una demanda col·lectiva del sector que se suma a altres portals ja existents on també es poden cercar ofertes de feina com Torre Jussana o la Borsa de Treball de Lafede.cat.

Com funciona el web?

Per poder fer servir la plataforma i publicar ofertes o demandes, només cal registrar-se al web amb un usuari i contrasenya. Un cop es tingui accés, es podran fer publicacions i les entitats i professionals que ho vulguin podran mostrar el seu interès i contactar per privat amb la publicació d’interès per a iniciar la relació professional o de contractació de serveis.

Afegeix un comentari nou