Nou disseny i model del Kit del Plaer 2016 de SIDA STUDI

SIDA STUDI
Autor/a: 
SIDA STUDI
 Font:
Font:

Nou disseny i model del Kit del Plaer 2016 de SIDA STUDI

Autor/a: 
SIDA STUDI
SIDA STUDI

Resum: 

El Kit del Plaer 2016 estrena il·lustracions i enguany permet escollir entre dos models que inclouen continguts diferents.

SIDA STUDI ja té disponible a la seva pàgina web el Kit del Plaer 2016 que promou una imatge positiva per plantejar el preservatiu com un element més per tenir relacions sexuals plaents i saludables.

A més de renovar l’aparença exterior, obra de la il·lustradora LACLARA, el kit es presenta en dos models que contenen diferent material preventiu. El primer incorpora dos preservatius per penis de làtex de cautxú natural amb dipòsit i un lubricant hidrosoluble. El segon model conté un preservatiu per vagina de poliuretà, un preservatiu per penis i un lubricant.

Amb el Kit del Plaer, SIDA STUDI té com a objectiu facilitar l’accés al material preventiu en l’àmbit lúdic-festiu per a joves. És per això que, de manera gratuïta, les entitats juvenils o aquells que realitzen activitats d’oci relacionades amb joves poden sol·licitar el Kit del Plaer per distribuir-lo al seus esdeveniments.

Tanmateix, es pot fer entrega gratuïta i anònima del kit per ús particular a tota persona interessada. En aquest cas, però, el servei és presencial i s’ha de recollir el kit a la seu de SIDA STUDI (C del Carme 16, Principal, Barcelona).

Afegeix un comentari nou