Nou projecte CJAS Whatsapp per assessorar en temes de salut sexual

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nou projecte CJAS Whatsapp per assessorar en temes de salut sexual

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Es tracta d'un servei innovador i pioner a Catalunya que es dirigeix a adolescents i joves fins a 30 anys.

Aquest projecte el duen a terme els professionals i les professionals del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) aprofitant les possibilitats de l'aplicació mòbil Whatsapp i el gran ús que en fa el col·lectiu de joves.

El servei ofereix a adolescents i joves la possibilitat de fer consultes i resoldre dubtes o dificultats relacionades amb qualsevol aspecte de la sexualitat enviant missatges al número de telèfon 687748640.

Les consultes poden estar relacionades amb la salut sexual i reproductiva (anticoncepció d’urgència, mètodes anticonceptius, retard del període, embaràs, IVE, ITS, etc.), dubtes o dificultats en la vivència de la sexualitat (canvis del cos, masturbació, identitat i orientació sexual i del desig, etc.) o amb dificultats en les relacions (confusió de sentiments i emocions, primeres relacions sexuals compartides, dificultats en la relació de parella, problemes en les relacions sexuals, etc.).

L'horari d'atenció del CJAS Whatsapp és el següent:

  • Dilluns a dimecres: de 15 a 16 hores.
  • Dijous: de 16 a 17 hores.
  • Divendres: de 14 a 15 hores.

Durant un primer període el servei s’oferirà una hora diària de dilluns a divendres. En aquesta hora s’atendran tant les consultes que es facin dins l’horari com aquelles que hagin estat realitzades amb anterioritat.

Si vols més informació pots consultar el dossier del projecte.

Afegeix un comentari nou