Nou web de recursos sobre salut sexual

 Font:
Font:

Nou web de recursos sobre salut sexual

Resum: 

SIDA STUDI, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa un nou web de recursos sobre salut sexual adreçat a professionals que treballen amb joves.

Aquest nou portal web té com a objectiu ajudar als/les professionals a promoure la salut sexual entre els joves i altres col·lectius i oferir-los informació i recursos que facilitin la seva tasca, en un marc de respecte als drets sexuals i reproductius, promovent un espai específic online on puguin localitzar recursos pedagògics sobre la promoció de la salut sexual dels/ les joves.

El web s’estructura en tres grans eixos: Centre de documentació, Zona pedagògica i Dinàmiques.

Centre de Documentació i Recursos Pedagògics: Ofereix l’accés a catàleg general de salut sexual amb 8.000 registres, catàleg especialitzat en campanyes i cartells, dossiers temàtics, directori d’enllaços i dades epidemiològiques.

Zona pedagògica: Recull una selecció de continguts teòrics ( generals, d’identitat /orientació sexual, ITS, embarassos no planificats), recursos pedagògics (campanyes, pel·lícules, novel·les, còmics) i programes educatius, realitzada per professionals especialitzats.

Dinàmiques: Es relacionen les que l'entitat utilitza en les seves accions educatives de promoció de la salut sexual adreçades a joves. Les dinàmiques es distribueixen en quatre dimensions de la sexualitat que SIDA STUDI considera imprescindible per a gaudir d'una sexualitat saludable, plantejant temàtiques com el coneixement del cos, la construcció de gènere i la diversitat sexual. Totes les dinàmiques estan en format pdf.

Afegeix un comentari nou