Obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu del Voluntariat

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’Estiu del Voluntariat

FCVS

Resum: 

L'EEV pretén fer arribar la formació a persones voluntàries d'entitats, a càrrecs directius i a coordinadors i coordinadores de voluntariat.

El passat 8 de juny, l'Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV), organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, va obrir les inscripcions per als cursos dels mesos de juliol, agost i setembre. L’EEV és un espai de formació dut a terme per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades.

Les formacions de l'escola d'estiu volen aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu, potenciar l'intercanvi d'experiències entre ells i fomentar les relacions amb la finalitat de fer-los créixer sobretot atenent el tipus de tasca que duen a terme en el si de l’entitat.

Aquesta nova edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat es durà a terme de manera presencial a Badalona, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa. Les formacions que s'imparteixin seran gratuïtes i adreçades a persones voluntàries i al sector associatiu en general.

La presentació oficial de l'EEV'16 es farà el proper dimecres 29 de juny a les 18:30h a la Casa del Mar de Barcelona i estarà oberta a tothom.

Aquest any conformen el programa 47 accions formatives: 30 cursos presencials, 3 formacions en línia i 14 tallers presencials.

Com realitzar la inscripció?

El màxim de places disponibles per curs o taller és d’entre 25 i 30, i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Per tal de formalitzar les inscripcions cal realitzar-les a través del següent formulari web.

Cal tenir en compte que les dates límit per inscriure's variaran segons els cursos:

  • Per als cursos dels dies 1 i 2 de juliol i els tallers del dia 30 de juny, la data límit d’inscripció és el 20 de juny.
  • Per als cursos dels dies 16 i 17 de setembre i els tallers del dia 15 de setembre, la data límit d’inscripció és el 22 de juliol.
  • Per als cursos en línia, la data límit es pot consultar a cada curs.

Per poder gaudir dels cursos és important saber que:

  • Cal ser membre d’una entitat sense ànim de lucre per poder-s’hi inscriure, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania.
  • Cal ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys.
  • Totes les formacions del programa de l’Escola d’Estiu no tenen cost de matrícula.

Afegeix un comentari nou