"Parets amb Ànima", el poder transformador de l'art

Grup ATRA
Autor/a: 
Grup ATRA
 Font: Pixabay
"Parets amb Ànima", un programa que concep l’art d’explicar històries com a forma de canviar el món

"Parets amb Ànima", el poder transformador de l'art

Autor/a: 
Grup ATRA
Grup ATRA

Resum: 

ATRA estrena “Parets amb ànima”, un nou programa que creu en l’art com a eina generadora de canvi social i en el seu poder transformador sobre les persones.

"Parets amb ànima" és una activitat que convertirà l'espai públic del barri de Gràcia de Barcelona en un gran llenç urbà per comunicar, educar i sensibilitzar en matèria d’igualtat, inclusió social, feminismes i sostenibilitat.

A partir de la propera setmana, reconegudes artistes −com Lily Brick, Núria Toll i Musa− impartiran uns tallers de creació d’art urbà que pretenen, mitjançant l'oci creatiu i la formació en art mural, capacitar l’alumnat en una professió que els possibiliti obrir noves portes al món laboral i que els permeti enderrocar estereotips. A més, posteriorment, des del propi programa es dissenyarà una ruta que contribuirà a donar a conèixer el patrimoni cultural del barri, mitjançant els murals creats.

Aquest programa d'ATRA Associació està dirigit a persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental i/o conducta addictiva, principalment a dones en situació de vulnerabilitat social.

“Parets amb ànima” compta amb la col·laboració i l’assessorament de B-MURALS, el primer centre especialitzat en art urbà de Barcelona, i és un programa realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Barcelona Activa.

Per a més informació sobre el programa podeu escriure a paretsambanima@grupatra.org o trucar al 932 376 824.

Afegeix un comentari nou