Al setembre començarà un procés participatiu per a la Reforma Horària

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Al setembre començarà un procés participatiu per a la Reforma Horària

Ravalnet

Resum: 

El Govern i els impulsors i impulsores d'aquesta iniciativa engeguen un procés participatiu perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre com fer-la efectiva.

Aquest procés, impulsat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert i la Iniciativa per a la Reforma Horària, pretén fer una gestió del temps de treball remunerat que s'adapti a temps més humans.

Tindran lloc dotze sessions presencials arreu del territori en les quals es debatran els reptes i les oportunitats que ofereix la reforma horària al conjunt de la societat catalana. La ciutadania podrà aportar el seu punt de vista sobre com implementar els canvis que comporta en el funcionament ordinari de la societat.

Pots consultar el calendari de sessions a partir d'aquest enllaç. Les inscripcions per a les sessions del procés participatiu s’obriran a partir del dia 1 de setembre al portal participa.gencat.cat.

Les persones que vulguin també podran fer les seves aportacions per via telemàtica, segons l'accelerador o eix en què vulguin participar, a través d'aquest mateix portal, a l’apartat de les propostes del Govern.

Afegeix un comentari nou