Punts de llibre amb missatge solidari

 Font:
Font:

Punts de llibre amb missatge solidari

Resum: 

La Coordinadora d'ONG Solidàries posa en marxa una campanya de distribució de punts de llibre a les biblioteques de les comarques gironines. Els punts transmeten missatges solidaris i volen sensibilitzar la ciutadania. Fins abril de 2011 s'oferiran punts de llibre centrats en diferents temes de solidaritat; els primers s'han començat a repartir per a la Diada de Sant Jordi amb l'objectiu de fomentar el comerç just.

En total, s'han dissenyat sis punts de llibre diferents que contenen flaixos informatius sobre els temes de solidaritat que treballen les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Els primers punts, centrats en el comerç just, s'han començat a repartir coincidint amb la festivitats de Sant Jordi.

Els punts han estat dissenyats com una eina de sensibilització de la ciutadania vers els temes que treballen les entitats de la coordinadora. Inclouen una breu explicació de cada tema, una cita d'un personatge conegut i un petit apartat amb consells pràctics sota el títol "I tu què pots fer?".

La Coordinadora d'ONG Solidàries repartirà un total de 2.000 punts de llibre de la primera sèrie sobre comerç just. Més endavant serà el torn del turisme responsable, la cultura de Pau, els Drets Humans, la Sobirania Alimentària i la Cooperació al desenvolupament.

Afegeix un comentari nou