Regala bijuteria solidària de la Fundació Astres!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Regala bijuteria solidària de la Fundació Astres!

Resum: 

D’entre la varietat de regals solidaris que tenim al nostre abast, la Fundació Astres ens proposa un catàleg de bijuteria elaborada per persones usuàries dels Centres Ocupacionals de l’entitat.

En el Catàleg de bijuteria de la Fundació Astres. Col·lecció 2011/2012 de la Fundació Astres, trobarem arracades, collarets, clauers, etc. per poder fer regals solidaris, elaborats per persones usuàries dels Centres Ocupacionals de l’entitat.

La Fundació Astres, constituïda l’any 2001, treballa per “garantir un futur digne i òptima qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual de les comarques gironines des d’un abordatge integral, individualitzat i integrador”.

Els Centres Ocupacionals que gestiona la Fundació atenen persones amb discapacitat intel·lectual moderada o greu. Una de les àrees d’intervenció que s’aborden és la de l’Ocupació Terapèutica, on es promou l’adquisició i manteniment de pautes educatives i hàbits laborals.

Dins d’aquesta àrea, la Fundació ha engegat el projecte de creació de bijuteria amb argila polimèrica (Sculpey) i l’ús de materials de reciclatge en l’elaboració d’alguns dels productes. Els mateixos usuaris dels Centres són els qui elaboren els productes amb l’ajut dels monitors.

A l'última pàgina del catàleg, trobarem les dades per poder fer les comandes, que s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació.

Catàleg de Bijuteria de la Fundació Astres. Col·lecció 2011/12

Ep! Fes un cop d'ull a les altres propostes del Nadal Solidari 2011!

Afegeix un comentari nou