L'alumnat de la UAB respon als reptes socials de les entitats als seus TFG

Fundació Autònoma Solidària
Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària (FAS)
 Font: FAS
Trobada entre entitats i alumnat a l'edició anterior. Font: FAS

L'alumnat de la UAB respon als reptes socials de les entitats als seus TFG

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària (FAS)
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

S'ha obert la convocatòria perquè entitats i institucions presentin propostes de projectes que puguin ser desenvolupats per alumnat de la UAB utilitzant les metodologies d'ApS i ABR.

L’Aprenentatge Servei (ApS) i l’Aprenentatge Basat en Reptes (ABR) són dues metodologies que busquen posar les universitats i els centres educatius al servei de la societat i connectar, en un sol projecte, l’aprenentatge i el coneixement de l’alumnat amb la resolució de reptes i necessitats reals. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) treballa per impulsar aquestes metodologies d'aprenentatge significatiu, connectades amb el territori, per tal que l’alumnat complementi la seva formació resolent necessitats socials i/o ambientals del seu entorn.

Amb aquest esperit, la UAB obre cada any una convocatòria per a que les entitats facin arribar al seu alumnat les necessitats i reptes als quals fan front, perquè l'alumnat els resolgui mitjançant el seu Treball de Fi de Grau (TFG). Les propostes es poden enviar fins al divendres 16 de febrer, inclòs, mitjançant aquest formulari. Un cop finalitzat el termini, les diferents propostes seran avaluades i l’organització es posarà en contacte amb totes les sol·licitants per començar a treballar en una proposta.

Més informació

Per entendre millor el funcionament d’aquest tipus de metodologies, podeu veure els vídeos següents, con alumnat, professorat i entitats expliquen, en primera persona, les seves experiències desenvolupant un 'TFG amb ApS' i el desenvolupament d'un repte.

Podeu trobar més informació sobre el tema en aquesta guia, a la pàgina web de l’Oficina ApS de la UAB, a la pàgina web dels Reptes o enviant un correu electrònic a aprenentatge.servei@uab.cat.

Afegeix un comentari nou