Richard Gere, Rigoberta Bandini i Pep Guardiola fan campanya per a Open Arms

FCVS
Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
ProActiva Open Arms fa set anys que fa missions al mar per salvar persones que busquen refugi. Font: Proactiva Open Arms
Open Arms fa set anys que fa missions al mar per salvar persones que busquen refugi. Font: Open Arms
L'actor nord-americà Richard Gere ja ha col·laborat diferents vegades amb l'ONG nascuda a Badalona fa set anys. Font: Open Arms
L'actor nord-americà Richard Gere ja ha col·laborat diferents vegades amb l'ONG nascuda a Badalona fa set anys. Font: Open Arms
Una de les imatges promocionals de la nova campanya de la Fundació Open Arms. Font: Open Arms
Una de les imatges promocionals de la nova campanya de la Fundació Open Arms. Font: Open Arms

Richard Gere, Rigoberta Bandini i Pep Guardiola fan campanya per a Open Arms

Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
FCVS

Resum: 
L’ONG demana a més persones que s’impliquin en la protecció de la vida de les que estan en una situació de vulnerabilitat.

Salvar al vida a més de 66.000 persones és el balanç que fa Open Arms dels seus set anys en funcionament. “Tot això ha estat possible gràcies a la contribució solidària de milers de persones i ho hem de seguir fent”, indica una portaveu de l’ONG que s’ha fet visible sobretot per les missions de rescat al mar de persones que fugen per buscar refugi. Open Arms busca donacions per mantenir l’activitat i ho fa amb la complicitat de personatges famosos com l’actor Richard Gere, la cantant Rigoberta Bandini i l’entrenador de futbol Pep Guardiola.

Gere, Bandini i Guardiola posen la veu i la cara a la campanya ‘Humans Being Humans’ (‘Humans essent humans’) i col·laboren a difondre el missatge que és necessari que tothom s’impliqui en la protecció de la vida d’altres persones, sobretot si són persones en una situació vulnerabilitzada.

És, de fet, una crida a l’acció per construir un món més humà i més just. “Vivim en un moment de la història de la humanitat en què les notícies falses, els atacs gratuïts i l’odi semblen impregnar les nostres vides. Per aquest motiu, necessitem més que mai sumar a Open Arms la solidaritat de les persones que creuen en la humanitat, i per això apel·lem a l’essència més profunda de totes les persones”, indica la portaveu.

A la campanya també hi participen el cantant Joan Manuel Serrat i el jugador de bàsquet Marc Gasol. No és el primer cop que tots aquests personatges famosos es posen al costat i donen suport a l’ONG nascuda a Badalona. Gere ja va acompanyar públicament ProActiva Open Arms l’any 2019, quan va pujar a bord del vaixell durant una missió bloquejada per l'exministre d’Interior italià Matteo Salvini.

A més de les missions de salvament al mar, els equips d’Open Arms han intervingut en residències de persones grans i col·lectius vulnerables en temps d'emergència sanitària durant la Covid-19 i han muntat corredors humanitaris aeris per facilitar el moviment segur de persones refugiades.

“A més del compromís de sostenir la nostra activitat, des d’Open Arms tenim una actitud perquè la humanitat ha deixat de ser un concepte per convertir-se en una realitat urgent”, explica el director i fundador de l’ONG, Òscar Camps. I hi afegeix: “Posem en marxa aquesta campanya per despertar el ser humà que tothom portem a dins. Més que mai, necessitem humans fent d’humans”.

Afegeix un comentari nou