Roba Amiga engega una nova botiga de roba de segona mà

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Roba Amiga engega una nova botiga de roba de segona mà

Resum: 

El nou establiment solidari forma part de Projecte Home Catalunya per crear llocs de treballs per a persones amb addiccions i en risc d'exclusió social.

Projecte Home Catalunya ha obert una nova botiga de Roba Amiga al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, dins de la xarxa d'establiments especialitzats en roba de segona mà i romanents d'estocs. La nova tenda solidària, al carrer Mare de Déu del Port, 337, forma part del programa Projecte Home per crear llocs de treball per a les persones en situació de risc d’exclusió social i dificultats d’inserció laboral. La botiga ha estat possible gràcies al conveni amb la Fundació Formació i Treball, que ja gestiona altres establiments de Roba Amiga.

Roba amiga és una empresa social, líder en el tractament del residu tèxtil a Catalunya. Recull directament la roba usada a més de 150 municipis de les comarques de Barcelona i Tarragona, disposa de 530 contenidors i recupera anualment més de 3.000 tones de residu tèxtil.

La roba usada es processa i es distribueix des de la seva planta de 6.000 m2 a Sant Esteve Sesrovires, on hi treballen més de 50 persones. Per aquest any 2015 preveuen arribar a processar 5.000 tones i poder ampliar l'aquip a 75 persones. Roba amiga manté convenis de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, administracions locals i grans empreses tèxtils, com Inditex.

Roba amiga forma part del programa de Projecte Home, una ONG catalana creada el 1995 per al tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties, amb l'objectiu de promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Afegeix un comentari nou