Últims dies per inscriure't al Catalonia Trek Festival

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa VIlaseca
Catalonia Trek Festival Font: Catalonia Trek Festival
Catalonia Trek Festival Font: Catalonia Trek Festival

Últims dies per inscriure't al Catalonia Trek Festival

Autor/a: 
Vanesa VIlaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El període d'inscripcions de la segona edició de la trobada, que se celebra a Salou del 3 al 10 de maig, es tanca l'1 de març.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, amb el suport de la Federació Europea de Senderisme (ERA), la segona edició del Catalonia Trek Festival, que vol ser un esdeveniment únic entorn en els paisatges més destacats de comarques tarragonines. És, alhora, un lligam entre el senderisme i la cultura, donant a conèixer Catalunya a visitants d'arreu Europa.

Enguany s’espera l’assistència de prop de 700 senderistes d’arreu d’Europa que tornaran a recórrer el GR 92 de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, zona que compta amb empremtes humanes i culturals de l’imperi romà i on la muntanya desemboca, pràcticament, a la Mar Mediterrània.

Tot i que la descoberta a peu del territori és fonamental al Catalonia Trek Festival, cal destacar la oferta cultural: des de l’antiga Tarraco romana, patrimoni de la humanitat de la UNESCO, fins a la visita al monestir cistercenc de Poblet, passant per la ruta de les cabanes de pedra seca a Mont-roig del Camp o el llegat modernista de Reus. També es visitarà el delta de l’Ebre, un dels espais naturals de més interès de la Península.

El preu per persona i dia és de 15€. A més se li ha de sumar el cost de les activitats que així ho especifiquin.

Les inscripcions, que estan obertes fins el 15 de març, s’han d’enviar a info@cataloniatrekfestival.cat. Consulta el programa complet d'activitats i tota la informació que necessites sobre la trobada.

La passada edició, que es va celebrar el maig de 2017 a Roses, va ser tot un èxit, i va comptar amb la participació de més de 600 senderistes d'Europa van recórrer camins de l’Alt i el Baix Empordà i gaudir de sortides culturals al Museu Dalí, Figueres, la Ciutadella de Roses o les ruïnes d’Empúries. Una primera edició que es va tancar amb un èxit rotund, tant a nivell de participació com d’organització, el maig de 2017 a Roses.

Afegeix un comentari nou