Segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”

Autor/a: 
Irene Rodriguez / Voluntaris.cat
 Font:
Font:

Segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”

Autor/a: 
Irene Rodriguez / Voluntaris.cat

Resum: 

Ja està a la venda la segona edició del llibre “Jo cuino, tu pintes”. La iniciativa uneix les receptes de personalitats conegudes amb els dibuixos d’artistes discapacitats.

Aquest mes d’octubre s’ha posat a la venda la segona edició del llibre de la col·lecció solidària “Jo cuino, tu pintes”. Personatges famosos, reconeguts cuines, metges i voluntaris cedeixen les seves receptes que s’uneixen a l’obra gràfica d’artistes discapacitats d’AIS Ayuda a la Infancia Sin Recursos.

A l’abril del 2007 va sorgir la idea d’editar un llibre que servís per finançar els projectes de l’associació. Per fer-ho possible, els responsables del projecte van voler unir dos mons tan dispars com són la cuina i el dibuix. Així va néixer “Jo cuino, tu pintes”, una iniciativa que en la seva primera edició va arribar a 30.000 unitats.

Els diners recaptats amb la venda del llibre van servir per desenvolupar, entre altes coses, la Residència Auxilia, un centre assistencial residencial d’atenció a 30 persones amb discapacitat, i 48 sortides del programa respir familiar.

En aquesta edició la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), Francina Alsina, col·labora amb una recepta. El llibre es presenta en caixa de metall en dues versions, català i castellà. El seu preu és de 25 euros.

L’Associació privada AIS va ser creada el 2001 per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies. La tasca de l’associació es realitza amb l’inestimable suport de persones voluntàries de totes les edats que fomenten la sensibilització de la societat.

Afegeix un comentari nou