SIDA STUDI inicia un nou període de tallers de salut sexual

 Font:
Font:
 Font:
Font:

SIDA STUDI inicia un nou període de tallers de salut sexual

Resum: 

Coincidint amb l’inici del curs escolar 2015-16, SIDA STUDI posa en marxa les seves accions educatives de promoció d’una sexualitat saludable i gestió de riscos relacionats.

Com en els darrers cursos, SIDA STUDI ofereix als centres educatius un seguit d’accions educatives i recursos pedagògics.

  • Tallers per a joves: Oferim accions educatives i de sensibilització adreçades a joves d’entre 13 i 25 anys, dins i fora de l’àmbit educatiu, que pretenen promocionar la salut sexual i capacitar els/les joves davant els riscos associats (ITS, VIH/sida i embarassos no planificats) a través de metodologies específiques i partint de la capacitat dels/les joves per prendre decisions responsables en relació a la seva salut.
  • Xerrades dirigides a pares, mares i/o altres referents familiars: Tallers que pretenen donar respostes a la necessitat d’aproximar-se a la realitat dels i les joves en salut sexual.
  • Accions per a professionals: Oferim als diferents perfils de professionals que treballen amb joves coneixements i eines per a la promoció de la salut sexual.

Per altra banda, SIDA STUDI ha presentat recentment la seva nova pàgina web especialitzada en salut sexual i adreçada a professionals. D’entre els serveis gratuïts que la mateixa pàgina web té, cal ressaltar:

  • Centre de Documentació i Recursos Pedagògics en salut sexual on trobareu més de 9.000 registres sobre salut sexual
  • Zona Pedagògica que conté una selecció dels millors recursos existents en el fons documental per promocionar la salut sexual entre joves, realitzada per professionals del món de l’educació i/o de la promoció de la salut sexual.
  • Dinàmiques que permet l’accés a fitxes pedagògiques elaborades pels/per les professionals de SIDA STUDI per treballar diferents aspectes de la salut sexual entre els/les joves.

SIDA STUDI aprofita aquest nou inici de realització d’intervencions educatives per presentar els resultats de l'avaluació d’impacte de les seves accions educatives de promoció de la salut sexual "Prevenir per Gaudir" (adreçades a joves a partir de 13-14 anys de 2n cicle d’ESO) i “Com prevenim? Com gaudim?” (adreçades a joves de Batxillerat o Cicles Formatius) que es van dur a terme entre un total de gairebé 650 joves en el curs 2013-2014.

Afegeix un comentari nou