L'acidH llança la campanya de visibilització 'Som acidH'

acidH
Autor/a: 
Núria Giráldez
Som acidH Font: Marc Pidou
L’acidH dona suport a les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit (FIL) i Discapacitat Intel·lectual Lleu (DIL). Font: Marc Pidou

L'acidH llança la campanya de visibilització 'Som acidH'

Autor/a: 
Núria Giráldez
acidH

Resum: 

L'Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà (acidH) llança 'Som acidH', una campanya de visibilització de la seva tasca social.

L'acidH impulsa la campanya 'Som acidH' per a donar a conèixer el seu projecte social, a favor de les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit, Discapacitat Intel·lectual Lleu i altres diversitats.

Com afirma el seu equip, les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit (FIL) i Discapacitat Intel·lectual Lleu (DIL), no duen escrites a la cara les dificultats que les fan socialment vulnerables. A primer cop d’ull, passen desapercebudes. El seu coeficient intel·lectual se situa just per sota del que l’OMS considera el rang de normalitat, i tenen dèficits de capacitat adaptativa en àrees com la comunicació, la cura personal, la vida domèstica, relacions interpersonals, habilitats acadèmiques, el treball, la salut i la seguretat.

Són persones amb un grau d’autonomia alt, però especialment vulnerables davant les exigències d’un entorn competitiu. Per això l’acidH els dona suport per aconseguir la seva inclusió plena en l’àmbit social i laboral, al costat de les seves famílies durant tot el seu cicle de vida. Com esmenta el vídeo, l'entitat ofereix serveis essencials com educació obligatòria i educació postobligatòria adaptada, escola d’adults, professionals de la psicologia, la psiquiatria i la logopèdia, el seu espai Famílies, i assessoraments d'orientació i inserció laboral, així com serveis d’habitatge i oci.

Afegeix un comentari nou