Sopars que importen

 Font:
Font:

Sopars que importen

Resum: 

Diferents restaurants donaran el 25% de la facturació que facin el 12 de març a la lluita contra el càncer infantil.

Tots els sopars són importants però hi ha alguns que, a més de gaudir d’un bon àpat, permeten que es pugui contribuir a una causa solidària. Dinners That Matter (Sopars Que Importen) n’és un clar exemple. En aquest sentit, diferents restaurants s’han unit per a que el proper 12 de març donin el 25% de la seva facturació a la lluita contar el càncer infantil.

El projecte d’allotjament per a les famílies desplaçades de la Fundació Enriqueta Villavecchia i la Casa Ronald Mc Donald de Barcelona, seran les beneficiaries d’aquesta iniciativa. Ambdues entitats, donen acollida a nens, junt amb els seus familiars, que per motius d'hospitalització o per tractaments de llarga durada han de traslladar-se lluny del seu lloc de residència habitual.

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia treballa des de fa 25 anys per atendre de manera integral les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i per donar suport a les seves famílies, amb l’objectiu d’aconseguir la seva plena integració i millorar la sevaqualitat de vida en tot el procés de la malaltia. El total de la recaptació es destinarà al projecte “Atenció social a les famílies de nens i joves malalts de cáncer.

La Casa Ronald McDonald neix amb l’objectiu de convertir-se en una “llar fora de la llar“, és a dir, en un lloc que donarà acollida als familiars d’aquells nens que es traslladen lluny de la seva residència habitual per ser hospitalitzats o rebre tractament mèdic de llarga durada.

Surt a sopar el proper 12 de març a un dels molts restaurants participants!.

Afegeix un comentari nou