Torna la festa solidària #SomriuxlaInfància

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Torna la festa solidària #SomriuxlaInfància

Resum: 

La FEDAIA posa a la venta entrades al PortAventura al preu especial de 18€ per participar a la festa que s'hi celebrarà el 18 d’abril. La recaptació es dedica a programes per a la infància.

El parc temàtic PortAventura serà l'escenari, el pròxim dissabte 18 d'abril, de la tercera edició festa solidària "Somriu per la Infància", organitzada per la Federació d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i Adolescència (FEDAIA). L'entitat posa a la venta les entrades al parc a un preu especial de 18 euros per al públic general. Per a nenes, nens i joves en risc d'exclusió social com les persones educadores gaudeixen d'una entrada gratuïta per a aquell dia.

Paral·lelament, la FEDAIA ha impulsat la campanya "Comparteix el teu somriure", amb què convida tothom a fer-se un selfie somrient i compartir-lo a les xarxes socials amb el hastag #Somriuxlainfancia. La campanya busca així recol·lectar somriures per sensibilitzar sobre l'existència d'una infància desfavorida, la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els nens, nens i joves i contribuir així a reivindicar la igualtat d'oportunitats per a la infància.

La campanya alhora també busca promoure la festa del 18 d'abril a PorAventura, on hi participaran per tercer any consecutiu més de 3.000 infants en risc d'exclusió social. La recaptació obtinguda a través de les entrades i de la campanya #Somriuxlainfancia es destinen tant a programes d'educació de la FEDAIA com a la festa del 18 d'abril.

Tota la informació sobre com col·laborar amb la campanya és al web de Somriu per la Infància, on es poden adquirir les entrades o bé fer un donatiu.

La Fedaia

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d'entitats d'infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l'any 1996, està formada per 90 entitats que atenen més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l'àmbit de l'acció social, l'educació, la formació pre-laboral i l'atenció a les famílies.

Afegeix un comentari nou