Tot a punt per a la gala solidària de la Fundació Pare Manel el 28 de juny

FCVS
Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
Una imatge de la gala 'Guanya't el cel' de l'any passat al Teatre Victòria de Barcelona. Font: Fundació Pare Manel
Una imatge de la gala 'Guanya't el cel' de l'any passat al Teatre Victòria de Barcelona. Font: Fundació Pare Manel
Moltes amistats de Manel Pousa segueixen fidels a la cita del juny per recollir fons per a la Fundació Pare Manel. Font: Fundació Pare Manel
Moltes amistats de Manel Pousa segueixen fidels a la cita del juny per recollir fons per a la Fundació Pare Manel. Font: Fundació Pare Manel

Tot a punt per a la gala solidària de la Fundació Pare Manel el 28 de juny

Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
FCVS

Resum: 

El Teatre Victòria, de Barcelona, es tornarà a omplir d'amistats i de persones admiradores del Pare Manel el dimecres 28 de juny amb una nova edició del Festival 'Guanya't el Cel'.

"La Gala serà una festa plena de sorpreses. Hi anirem descobrint, a través dels artistes i grups convidats, un món molt particular", avança la presidenta de la Fundació Pare Manel, Sandra Pardo. Diu que no en pot explicar massa res per mantenir la sorpresa: "Passaran coses maques i solidàries i generoses que ens portaran, per una bona estona, al cel del Pare Manel". Serà la vint-i-setena edició de la gala, es farà el 28 de juny al Teatre Victòria, a Barcelona, i un dels canvis és que començarà una hora abans de l'horari habitual, a les 20.30 h.

Pardo assenyala que tot plegat s'està preparant amb la mateixa il·lusió i alegria que quan es van arremangar per fer el primer festival. "És així -explica- perquè sempre té la mateixa finalitat: benzina per als nostres projectes socials i educatius". Any rere any, el món de la cultura i l'espectacle es compromet amb la Fundació Pere Manel per organitzar un espectacle solidari que omple el Teatre Victòria i aplega recursos econòmics per a programes d'atenció a infants en situació d'exclusió i les seves famílies a Barcelona.

Aquest any, hi actuarà Manolo Garcia, l'any passat ho va fer Rigoberta Bandini... "No és fàcil aconseguir la complicitat d'aquests artistes i volem donar les gràcies a tothom que ens ajuda a tirar endavant aquest espectacle i que mou fils per portar artistes de primer nivell", subratlla Pardo.

En les últimes edicions, aquesta organització va a càrrec del Grup Mediapro i El Terrat, i abans se n'havien encarregat Pep Molina, Carles Flavià i Pepe Rubianes, grans amics del Pare Manel. "En Manel sempre deia que hem tingut molta sort i és veritat, perquè molta gent meravellosa confia en nosaltres i en la nostra tasca social. N'estem molt i molt agraïdes", insisteix la presidenta de la Fundació.

A la pregunta de per què cal que algú compri una entrada per assistir el 28 de juny al Festival 'Guanya't el Cel del Pare Manel', Pardo ho té clar: "Perquè s'ho passarà superbé, gaudirà moltíssim i serà solidària amb una entitat que ofereix oportunitats a famílies i persones vulnerables de Verdum-Roquetes. El tàndem humor-amor és fonamental a la vida". Un tàndem que mantenen les amistats de Manel Pousa, que es va morir el setembre del 2020.

Aquest any pujaran a l'escenari, entre altres, Queco Novell, Pep Plaza, Txabi Franquesa, Albert Ginovart, Guillermotta, Judit Neddermann, Pepa Plana, Quimi Portet, Joel Díaz i Manolo García.

Les entrades per a la gala 'Guanya't el Cel del Pare Manel' es poden comprar al web guanyatelcel.org per trenta-cinc euros. També s'ha obert una fila zero per a les persones que no hi puguin assistir i hi vulguin col·laborar i es pot fer un Bizum al 03114.

Afegeix un comentari nou