Trenquem estereotips en l’àmbit del joc i les joguines

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Anna Echeverria
 Font: GoldieBox
Font: GoldieBox

Trenquem estereotips en l’àmbit del joc i les joguines

Autor/a: 
Anna Echeverria
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La campanya de l'Institut Català de les Dones pretén impulsar la superació dels estereotips de gènere en el temps del joc i el consum de les joguines.

L’Institut Català de les Dones (ICD) engega la campanya #TrenquemEstereotips que busca promoure l’educació en valors i comportaments de la igualtat de gènere entre infants a través de la superació dels estereotips que es transmeten a través de l’àmbit del joc i de les joguines, per tal que desenvolupin tot el seu potencial en qualsevol àmbit de la vida, respectin les diferències i no aprenguin a discriminar per raó de gènere.

La campanya de conscienciació presenta quatre il·lustracions que combinen joguines que fàcilment s’identifiquen amb estereotips de gènere amb la seva deconstrucció per tal de superar els estereotips sexistes que condicionen les criatures a uns determinats jocs. Els eslògans d’aquestes imatges són: ‘Faig màgia amb la pilota de rugbi’, ‘Faig volar l’estel per sobre el campament’, ‘Condueixo per paisatges fantàstics’ i “Quan ballo, tinc superpoders’.

#TrenquemEstereotips es presenta en diferents formats per tal d’arribar a la màxima divulgació possible: cartells, premsa escrita, xarxes socials i vídeo. La campanya es difondrà fins al 7 de gener de 2019 amb motiu de coincidir amb l’època de l’any amb més consum de joguines.

Afegeix un comentari nou