Un TAST Social ple de novetats celebrarà la seva 5a edició a Tarragona

FCVS
Un total de 25 entitats donaran a conèixer les seves activitats. Font: FCVS
Un total de 25 entitats donaran a conèixer les seves activitats. Font: FCVS
Cartell de la 5a edició del TAST Social. Font: FCVS
Cartell de la 5a edició del TAST Social. Font: FCVS
Durant l'1 de juny es faran diferents activitats participatives amb les entitats de Tarragona. Font: FCVS
Durant l'1 de juny es faran diferents activitats participatives amb les entitats de Tarragona. Font: FCVS

Un TAST Social ple de novetats celebrarà la seva 5a edició a Tarragona

FCVS

Resum: 

Un total de 25 entitats donaran a conèixer les seves activitats amb l’al·licient d’un concurs a Twitter obert a la ciutadania.

El TAST Social (Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès) celebrarà la seva 5a edició amb un programa farcit de novetats. La participació d’instituts de secundària de Tarragona, activitats i tallers organitzats per les entitats i un concurs a Twitter obert a la ciutadania seran els principals atractius d’una diada festiva i lúdica que omplirà la Plaça Corsini de moviment el dia 1 de juny.

En concret, els instituts de secundària de Tarragona que participaran en el TAST són l’Institut Pallaresos, l’Institut Antoni Martí i Franquès i el Col·legi Marenostrum. En aquest sentit, l’alumnat d’ESO dels centres educatius podran descobrir les activitats que les entitats del seu municipi realitzen i conèixer més a fons quina tasca duen a terme, així com el suport que els hi dona el voluntariat.

Principalment, l’objectiu del TAST Social és mostrar a la ciutadania l’activitat que duen a terme les entitats de voluntariat del territori. En total, seran 25 les entitats que donaran a conèixer la seva tasca i la feina que fan de 10 a 20 h del vespre. Entre els tallers programats hi haurà actuacions de dansa, tallers de cal·ligrafia, activitats en salut mental, tallers de flors, tallers de punts de llibre amb roba reciclada i jocs lúdics.

Diverses entitats com el Club Social La Muralla, l’APPC La Muntanyeta, Fundació Onada, La Tutela, Càritas Diocesana de Tarragona o Joventut Multicultural Musulmana participaran amb els seus tallers a la mostra d’entitats de voluntariat, que finalitzarà a les 18.30 h. Posteriorment, hi haurà la mostra de l’Associació ATMA i l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Twitter.

El TAST Social compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Repsol i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Un concurs de Twitter obert a tot Tarragona

Una de les novetats de la 5a edició serà un concurs de Twitter obert a la ciutadania. L’acció tindrà l’objectiu de poder incloure la mirada de la gent sobre el TAST Social, a més de ser una oportunitat per fer de la jornada un dia participatiu i dinàmic. Les condicions per participar són les següents:

  • Seguir el compte de @voluntaris_cat a Twitter
  • Fer una fotografia durant la jornada i penjar-la amb el hashtag #ElMeuTAST18 i un petit text

Els premis que es comunicaran durant el tancament de la 5a edició es dividiran en tres categories: fotografia més creativa, més divertida i més repiulada. Les bases legals es podran consultar pròximament en el web de la FCVS, organitzadora de l'esdeveniment. Les bases estan disponibles per conèixer quina és la normativa legal del concurs.

Una nova imatge gràfica del cartell

La imatge ha estat elaborada per l’Estudi de disseny creatiu de la Fundació Topromi i El Far, una il·lustració que té l’objectiu de mostrar l’empremta que deixen les persones que fan voluntariat com a element transformador i donant una visió totalment inclusiva.

Afegeix un comentari nou