Vacances solidàries a Madagascar amb Yamuna

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vacances solidàries a Madagascar amb Yamuna

FCVS

Resum: 

L'entitat ofereix estades solidàries on els visitants podran observar in situ els projectes de l'entitat i participar-hi com a voluntaris.

L'Ongd Yamuna treballa per contribuir en la disminució dels nivells de pobresa en que es troben grans segments de la població de Madagascar i en concret centra la seva tasca en la reinserció socioeconòmica de la dona i en la protecció de la infància en els àmbits de la salut, la nutrició i l’educació.

L'entitat té en marxa diversos projectes en funcionament a Vontovorona, a Madagascar, d'entre els que destaquen els programes de protecció integral d'infants i joves i el programa de protecció a les dones.

Per a aquelles persones que estan interessades en el turisme solidari, Yamuna també disposa d'un edifici que destina a l'allotjament de viatgers solidaris. Una iniciativa que té com a objectius oferir als viatgers la possibilitat de visitar i participar en activitats de voluntariat, explotar la casa d’hostes com a font de finançament local, estable i duradora pels projectes socials de YAMUNA i apropar la realitat dels països del Sud a una classe de viatger solidari i responsable.

En concret, l'entitat ofereix estades on els turistes solidaris podran visitar les instal·lacions de l'entitat, conèixer indrets remots d'aquesta illa africana i fer de voluntaris i voluntàries en alguns dels seus projectes.

Per obtenir més informació i poder fer la inscripció, podeu accedir al web de Yamuna.

Afegeix un comentari nou