4a edició del premi #elmenjarnoesllença

Espigoladors

4a edició del premi #elmenjarnoesllença

Espigoladors

Resum: 

Convoquem la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença per fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de solucions contra el malbaratament alimentari!


La Fundació Espigoladors és una empresa social que treballem per reduir el malbaratament alimentari. Ho fem principalment recollint l'excedent de fruita i verdura dels pagesos i donant-ne el 90% a entitats socials. Amb l'altre 10% elaborem producte alimentari que comercialitzem sota la marca "es im-perfect" per sensibilitzar als consumidors i alhora fer sostenible tot el projecte.

Des del principi, un dels objectius de la nostra organització ha estat involucrar a nens, nenes i joves en la lluita contra el malbaratament d'aliments. Volem sentir les seves opinions i que ens aportin les seves idees.

Per això convoquem aquest 2018 la 4a edició del premi #elmenjarnoesllença per fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de solucions davant d’aquest repte global. Els impliquem en la posada en marxa d’accions contra el malbaratament d’aliments, així com en fer-los partícips de la creació de material de sensibilització i divulgació en aquesta temàtica.

A la categoria juvenil del premi busquem nens i nenes d’entre 11 i 17 anys que aportin les seves idees per combatre aquest problema global. Pretenem fer-los conscients del problema i empoderar-los donant-los veu i fent-los veure que ells també poden ser part de la solució.

A la categoria infantil del premi es demana als infants d’entre 6 i 12 anys que ens enviïn contes il·lustrats que puguin ajudar a sensibilitzar sobre aquesta temàtica. Es publicarà una selecció de contes a la xarxa com a material pedagògic i de divulgació.

Com haureu observat, els alumnes de 6è de Primària i de 1r d’ESO (11 i 12 anys) es poden presentar a ambdues categories, enviant-nos els seus contes il·lustrats o aportant idees per combatre el malbaratament d’aliments.

Al web www.espigoladors.cat/premi/ trobareu tota la informació de les dues categories del premi, obert fins el 21 de desembre de 2018.


Esperem que junts i juntes puguem encoratjar als infants i joves a canviar el món!!!

Per qualsevol dubte o aclariment estarem encantades que contacteu amb nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: projectes@espigoladors.com

Afegeix un comentari nou