Desvestint aliments

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Anna Parisi
Es busca supòrt a Goteo per la reació del Joc "des-vestint aliments" Font: Desvestint aliment
Es busca suport a Goteo per la creació del Joc "des-vestint aliments"
La companyia de teatre DeParranda col·labora en el projecte Font: Desvestint aliments
La companyia de teatre DeParranda col·labora en el projecte Font: Desvestint aliments

Desvestint aliments

Autor/a: 
Anna Parisi
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Que hi ha darrere de la galeta que ens estem menjant per berenar? A través del joc "Des-vestint aliments" es pot explorar quins són els processos i els agents que intervenen en l'elaboració, distribució i comercialització dels aliments.

És oberta a Goteo una crida per recollir suports per la creació d'aquest joc, entès com a un recurs útil per a la difusió dels valors de l'agroecologia i l'economia social i solidària. Fins al 17 d'octubre es pot participar en la campanya, que té l'objectiu d'aconseguir 7816 €.

La finalitat del joc és esdevenir una eina que ajudi a prendre consciència de les implicacions del model de consum sobre els aliments, i dels beneficis socials i econòmics que es vinculen amb un model de proximitat. Es proposa fer-ho despertant l'esperit crític a través del joc: explorant, aprenent, i compartint coneixement amb persones d'edats i perfils diversos. El projecte va ser guardonat el 2016 amb el premi Llaurant Barcelona, i es compon de 6 accions artístiques i les seves corresponents accions didàctiques.

Ha estat desenvolupat per l'Associació (des)vestint aliments, dedicada a explorar les possibilitats de l'art en la transformació dels hàbits de consum alimentari, amb la col·laboració d'altres entitats.Les recompenses que es plantegen per als que vulguin participar en la campanya estan vinculades amb les entitats col·laboradores i afins a la filosofia del projecte, tal com la cooperativa Queviures, la companya teatral deParranda, o la plataforma de cooperativisme agroecologic Katuma.

Afegeix un comentari nou