Preguntes freqüents del sector de l’educació ambiental

scea@scea.cat
Autor/a: 
SCEA
 Font: SCEA
Creació del servei d'assessorament de la SCEA

Preguntes freqüents del sector de l’educació ambiental

Autor/a: 
SCEA
scea@scea.cat

Resum: 

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) es convida a entitats i professionals de l’educació ambiental a participar en la creació del servei d’assessorament del sector.

Emmarcat en el projecte de creació d’un servei d’assessorament i acompanyament, tant en l’àmbit educatiu com socioempresarial, per a professionals, organitzacions i persones vinculades a l’educació ambiental, la SCEA ha elaborat un pla de detecció de necessitats d’aquest sector.

El futur servei es proposa generar una estructura que permeti donar resposta a les inquietuds i interessos de les persones interessades, establint aliances i una coordinació amb altres agents. Es tractarà d’afavorir el millor servei possible per facilitar suport tècnic en qüestions sobre la creació, consolidació i/o desenvolupament de projectes a les persones i organitzacions de l’àmbit de l’educació ambiental.

Amb aquest objectiu, primerament s’ha elaborat un breu qüestionari, per tal d’incloure de bon inici la participació del sector i tenir-ho en compte a l’hora de dissenyar aquesta nou servei.

  • Ets educador/a ambiental i tens dubtes sobre la teva activitat professional?
  • Actualment tu, o l’organització a la qual pertanys rep algun tipus d’assessorament?
  • Tens o teniu dubtes freqüents?
  • Què t’aniria bé saber per a poder impulsar les teves activitats i projectes?

Si ets part interessada, respon el qüestionari per a poder ajudar-te, i detectar les FAQS (preguntes freqüents) en el sector de l’educació ambiental.

Els teus dubtes ens interessen!

Participo donant la meva opinió

Si tens dubtes o suggeriments pots adreçar-te a la Secretaria Tècnica de la SCEA, escrivint un correu electrònic a scea@scea.cat

Afegeix un comentari nou