logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 19 de maig de 2021 - Num. 425 Butlletins anteriors
Foto de Christian Wiediger a Unsplash 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'
Subvencions per a projectes d'entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau, 2021 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

L’ICIP, mitjançant l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), convoca subvencions destinades a entitats sense afany de lucre que desenvolupen projectes relacionats amb el foment de la pau.

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts per a la realització d'activitats per part de confederacions, federacions i associacions d'alumnes, 2021

El Ministerio de Educación y Formación Profesional vol contribuir a finançar les activitats de les confederacions, federacions i associacions d'alumnes, sufragant les despeses necessàries per a la realització d'aquestes.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 05/05/2021 - 24/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts per al foment de la millora de la competitivitat de les cooperatives i altres entitats associatives agràries, 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions per contribuir al creixement i millorar la competitivitat del sector cooperatiu a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 05/05/2021 - 25/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment i la difusió de la llengua de signes catalana, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per a promoure iniciatives que fomentin el coneixement i la difusió de la llengua de signes catalana, preferentment, de projectes de creació i divulgació cultural i lingüística.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 11/05/2021 - 27/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts al sector apícola per pol·linització, 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions destinades a promoure l'acció beneficiosa de les abelles en el medi ambient mitjançant l’acció de la pol·linització.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 07/05/2021 - 27/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau, 2021

L’ICIP, mitjançant l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), convoca subvencions destinades a entitats sense afany de lucre que desenvolupen projectes relacionats amb el foment de la pau.

Convocant: Institut Català INternacional per la Pau (ICIP)
Termini: 28/04/2021 - 27/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts destinats al foment de les races autòctones, 2021

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca subvencions adreçades a les organitzacions o les associacions de persones ramaderes.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 06/05/2021 - 27/05/2021

Més informació

punt vermell Premis AFA 2021

Des de l'AFA es convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen destacar la tasca de les fundacions i associacions que contribueixen de manera significativa al desenvolupament dels diferents sectors de la societat.

Convocant: Asociaciones y Fundaciones Andaluzas (AFA)
Termini: 20/01/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell XII Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación engega una nova edició d'aquests premis, adreçats a persones físiques o jurídiques i mitjans de comunicació, que volen distingir projectes nous, originals i innovadors realitzats per dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 05/05/2021 - 05/06/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a programes pluriregionals de formació dirigits als professionals del medi rural, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions destinades a la realització de programes formatius plurirregionals dirigits a professionals del medi rural.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 19/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación BBVA 'Fronteras del Conocimiento' 2021

La Fundación BBVA convoca una nova edició d'aquests premis anuals que reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 01/01/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 3a edició del Premi Fundació Privada Girbau 'Natura i Societat'

La Fundació Privada Girbau convoca la tercera edició d'aquest premi bianual amb l'objectiu de reconèixer accions locals i ciutadanes transformadores, que incideixin directament en la protecció del medi ambient, tot donant resposta a les causes del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, afavorint el desenvolupament local sostenible.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 17/05/2021 - 30/06/2021

Més informació

punt vermell 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2021

Educaweb engega la catorzena edició dels seus premis anuals que volen reconèixer les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.  

Convocant: Educaweb
Termini: 24/03/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis cermi.es 2021

El CERMI convoca una nova edició dels seus premis que volen reconèixer la tasca realitzada per persones i entitats més compromesos de la societat a favor dels drets, la participació comunitària, la inclusió i el benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Convocant: Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI)
Termini: 21/01/2021 - 15/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Aprenentatge Servei 2021

La Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i la Fundació Edebé convoquen una nova edició dels Premis Aprenentatge Servei adreçada als centres d’Educació Infantil-Primària, ESOBatxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials de l’Estat espanyol.

Convocant: Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i Fundació Edebé
Termini: 14/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell XVIII edició del Premi FIAPAS d'Investigació en Deficiències Auditives (2022)

El Premi FIAPAS es convoca per a reconèixer tasques d'investigació o d'aplicació en les àrees de sanitat, educació o accessibilitat, relacionades amb la deficiència auditiva i les persones amb discapacitat auditiva i les seves famílies.

Convocant: FIAPAS
Termini: 07/04/2021 - 03/06/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Inserció sociolaboral
Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Inserció sociolaboral

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de facilitar la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones més vulnerables, promovent projectes adreçats a joves, a persones amb discapacitat o trastorn mental i a persones en risc d’exclusió social.

La marxa se celebra el cap de setmana del 23 al 25 de maig,
28ª marxa solidària 'La Vall del Terri'

La marxa solidària, de 7,5 kilòmetres, se celebra en favor d'Oncolliga Girona, del 23 al 25 de maig.  

Caixa d'Eines i Feines obrirà en un local de Ciutat Vella, a Barcelona. Font: Caixa d'Eines i Feines
Obre al centre de Barcelona un servei de préstec d’objectes a baix preu

El projecte comunitari Caixa d'Eines i Feines ofereix la possibilitat de compartir recursos per allargar la seva vida útil, reduir la producció de residus i ser un estalvi per a les famílies.

Foto de ray sangga kusuma a Unsplash
XXVIII Premi Voluntariat (2021)

El Premi Voluntariat té per objectiu reconèixer i fer valer el voluntariat a Catalunya. Enguany, la 28a edició, vol premiar projectes, programes o iniciatives que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.