logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 16 de novembre de 2022 - Num. 503 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

La Dooble, la loteria per a les entitats de Catalunya

El nou sorteig de Loteries de Catalunya amb què es pot guanyar dues vegades. Hi guanyes tu i hi guanyen les entitats.

Llegiu-ne més

Concert de la JOSB per al Banc dels Aliments

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actua el 20 de novembre al Palau de la Música, a la ciutat comtal, per recollir fons per al Banc dels Aliments.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Subvencions destinades a projectes de joventut

Aquesta subvenció fomenta la realització d'activitats dirigides a desenvolupar la participació dels joves, promoguin la salut, la integració, l'esperit artístic i creatiu, d'oci i festives promogudes i/o adreçades als joves. Han de ser projectes oberts a la resta de la població jove de Castelldefels.

Convocant: Ajuntament de Castelldefels Termini: 28/10/2022 - 21/11/2022 Llegiu-ne més

Concurs A-Place Mapping per a artistes

Els espais públics es poden transformar mitjançant el treball combinat d'individus creatius, grups i comunitats. Les intervencions artístiques revelen els significats ocults i els records dels espais, i desenvolupen el potencial dels llocs. Convidem als artistes (individualment i col·lectivament) a compartir amb nosaltres els llocs que han creat i transformat.

Convocant: Unió Europea Termini: 09/11/2022 - 21/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a la promoció d'habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d'ús sobre sòl de titularitat privada

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència pública competitiva, per a la promoció d'habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer o cessió d'ús sobre sòl de titularitat privada per a l'any 2022.

Convocant: Agència de l'Habitatge de Catalunya Termini: 26/10/2022 - 25/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions del programa Ocell de Foc

El programa de subvencions Ocell de foc amb la finalitat d'impulsar projectes que tinguin per objectiu l'atenció a joves, especialment aquells amb problemàtica de salut mental, i el seu acompanyament cap a l'autonomia personal i la construcció d'una vida independent, proporcionant-los les eines i els recursos per poder aconseguir-ho i per assolir la seva inserció laboral en l'empresa ordinària o la recuperació del seu itinerari formatiu.

Convocant: Departament d'Empresa i Treball Termini: 15/11/2022 - 28/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre que gestionen habitatges d'inserció social, any 2023

L’objectiu és finançar els equips de suport psicosocial i educatiu de les entitats que gestionen habitatges d’inserció social que tenen com a finalitat acollir en un habitatge digne a persones en situació d’exclusió social o en risc.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social. Gerència de Serveis Socials Termini: 08/11/2022 - 28/11/2022 Llegiu-ne més

Convocatòria per a l'any 2022 en relació amb les actuacions del Programa TLN Mobilicat

La finalitat d'aquest Programa és aconseguir, amb la millora de coneixements, habilitats i competències, mitjançant experiències formatives i pràctiques professionals a països de la Unió Europea, la incorporació al mercat de treball, o, si és necessari, la represa de l'etapa formativa amb la conclusió de formació inacabada o l'adquisició de formació especialitzada de les persones destinatàries del Programa TLN Mobilicat.

Convocant: Servei Públic d'Ocupació de Catalunya Termini: 09/11/2022 - 30/11/2022 Llegiu-ne més

Guardons Medalla i Placa al treball President Macià

La distinció de la Medalla al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a aquells treballadors/ores que hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Termini: 06/11/2022 - 30/11/2022 Llegiu-ne més

Premi extraordinari Asegurados Solidarios

Adreçat a ONGs o associacions, constituïdes a nivell nacional o internacional, i amb més de 6 mesos d'activitat, que presentin un projecte relacionat amb l'educació i l'esport, la salut i discapacitat, el medi ambient, desenvolupament i altres temes socials.

Convocant: Asegurados Solidarios Termini: 01/11/2022 - 30/11/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per a polítiques de foment de la participació ciutadana

Subvencions destinades al finançament de les despeses municipals derivades de les actuacions dels ajuntaments per planificar i executar les polítiques de foment de la participació ciutadana per l'any 2023.

Convocant: Diputació de Girona Termini: 02/11/2022 - 02/12/2022 Llegiu-ne més

XVI Premis Estratègia NAOS

S'obre la convocatòria per presentar les iniciatives amb l'objectiu bàsic de promoure la prevenció de l'obesitat i altres malalties no transmissibles, mitjançant la promoció d'una alimentació saludable i del foment de la pràctica regulat d'activitat física. Les propostes s'han de desenvolupar en el marc dels objectius de l'Estratègia NAOS.

Convocant: Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Consum Termini: 15/07/2022 - 09/12/2022 Llegiu-ne més

Premis Ciudad Sostenible

Dirigida a les empreses, associacions, fundacions, entitats privades o particulars, l'activitat dels quals hagi sigut fonamental per al desenvolupament d'actuacions dirigides a la millora de la sostenibilitat en l'àmbit municipal.

Convocant: Fundación Fórum Ambiental Termini: 21/09/2022 - 09/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per al finançament d'actuacions a la zona d'influència socioeconòmica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en el marc del Pla de recuperació transformació i resiliència

L’objectiu és finançar actuacions que contribueixin al desenvolupament sostenible de les poblacions de la zona d'influència socioeconòmica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a la seva conservació, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Termini: 10/11/2022 - 10/12/2022 Llegiu-ne més

Premis Bicimpuls 2022

L’objectiu del premi és donar visibilitat i empenta a tots els projectes i activitats desenvolupades per part de les diferents persones, entitats o col·lectius de l'àrea metropolitana de Barcelona que promouen l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i saludable.

Convocant: Bicibox i AMB Termini: 03/11/2022 - 12/12/2022 Llegiu-ne més

Premi Llegat Valldejuli 2023

Guardó destinat al reconeixement del treball d'una entitat del tercer sector que més destaquin en el camp de l’assistència familiar.

Convocant: Amics del País. Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País Termini: 01/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Premi Fondena

Premi que vol reconèixer l’activitat creadora o de recerca  de persones, entitats, associacions, institucions o grup de treball de l’àmbit de la protecció de la naturalesa. L’objectiu és fomentar la conservació de la fauna o flora d'Espanya.

Convocant: Fondena Termini: 01/11/2022 - 15/04/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.